Move the Brain: Reboost Your Life retraite - MOVE THE BRAIN

Brain Power

Brainpower – Optimaliseer je lichaam en brein in de gewenste privacy

Heb je behoefte aan rust, inspiratie of bezinning in je professionele of privéleven? Ben je vermoeid en niet meer in staat om goede beslissingen te nemen? In ons Brainpower-programma krijg je de mentale boost die je nodig hebt. Brainpower is ons programma om je brein te optimaliseren, speciaal voor prominenten, topsporters, bn’ers, ceo’s, topbestuurders en dergelijken, waarin je in de gewenste privacy tot rust kunt komen en je lichaam en brein weer kunt optimaliseren.
Na ons programma ben je mentaal sterker dan ooit, en in staat om met hernieuwde inspiratie, kracht en creativiteit je functie nog beter te vervullen.

Programma voor prominenten, topbestuurders, bn’ers en topsporters

Profiteer van onze expertise om je brein te optimaliseren met onze neurotraining, in combinatie met holistische methoden om je lichaam en brein de revitalisatie en optimalisatie te geven die het nodig heeft. Het unieke is dat je ons brainpower programma in alle gewenste privacy kunt volgen.

Move The Brain is gespecialiseerd in de combinatie tussen neurotrainingen en effectieve methoden om het lichaam te herstellen. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, stellen wij dat het brein plastisch is. Dat betekent dat je de verbindingen in je brein kunt beïnvloeden. Ons programma heeft als doel:
 1. Betere prestaties van je brein.
 2. Je brein optimaliseren.
 3. De effecten van stress op je lichaam verminderen.
 4. Een overspannen gevoel overwinnen.
 5. Een burn-out voorkomen.

Voel jij dat je lichaam dit nodig heeft?  

Vraag ons gerust naar beschikbaarheid, prijzen en locaties.

Optimaliseer je brein voor prominenten

Heb jij behoefte aan deze optimalisatie en revitalisatie van je lichaam en brein?

Het programma is in drie onderdelen opgedeeld, welke je in alle privacy en rust kunt doorlopen.

 1. Voorfase – Intake, waarin we bespreken hoe we het programma kunnen inrichten, aangepast op jouw persoonlijke situatie en behoeften.
 2. Gepersonaliseerde neurotraining op locatie – Dit is de neurofeedbacktraining, waarin we de wetenschappelijk bewezen QEEG hersenfunctieactiviteit meten. Met deze gegevens kunnen we vervolgens een programma op maat opstellen om je hersenen te optimaliseren.
 3. Brainpower programma – De hersenen staan niet op zichzelf, maar staan in nauw contact met de rest van je lichaam. Move the Brain werkt met een effectief programma om het lichaam en het brein te optimaliseren en revitaliseren. Dit programmaonderdeel is onderverdeeld in verschillende facetten:

  • Voeding – Een gezonde levensstijl is essentieel in het herstelproces.
  • Sport & Beweging – Body en mindtraining.
  • Structuur – Cognitieve gedragstraining.
  • Ontspanning – Massage, tijdens de hersteltraining bieden we je de extra ontspanning die je lichaam nodig heeft.
  • Weerbaarheid – Neurotraining, je dient de oude verbindingen in je brein af te zwakken om nieuwe, betere verbindingen te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst beter bestand bent tegen stress en werkdruk.
  • Rust
Heb je interesse? Lees en deel gerust onze brochure van het Brainpower programma.
Wil je graag meer informatie aanvragen, een vraag stellen of de beschikbaarheid weten?
Stuur ons dan gerust een e-mail: info@movethebrain.nl