Burn-out preventietraining - MOVE THE BRAIN

Burn-out preventietraining

Voel jij je gestrest en vermoed je dat je op een burn-out afgaat? Even je voet van het gas halen. Een beetje stress is niet ongezond. Het kan je focus geven en je alert maken. Stress wordt ongezond wanneer er geen herstel plaatsvindt, zoals een periode van rust en ontspanning.

Onze burn-out preventietraining richt zich op lichaam en geest. In dit intensief trainingsprogramma worden verschillende methoden gecombineerd om je lichaam de nodige rust en ontspanning te geven en tegelijkertijd je hersenen te trainen om stressfactoren beter te kanaliseren. Je kunt namelijk je hersenen trainen en optimaliseren, voor betere prestaties.

Burn-out preventie behandeling

Bij te veel stress en onvoldoende herstel kan een burn-out ontstaan. Dan zijn de stress-gerelateerde klachten niet meer te negeren en is er sprake van een omslagpunt waardoor je je compleet uitgeput voelt. Met onze burn-out preventietraining voorkom je dit omslagpunt.

Herken jij deze klachten?

Meld je dan aan voor een effectieve training bij MOVE THE BRAIN. Met de juiste tools, en in de juiste training, kun je het effect van stress op je lichaam, geest en je leven verminderen, en een burn-out in de toekomst voorkomen.

Niemand is gebaad bij een burn-out. Jij niet, je werkgever, manager, partner en gezin; niemand! Zet daarom vandaag nog stappen om een burn-out te voorkomen.

Burn-out training

Het probleem is niet zozeer de mogelijke burn-out, maar een verkeerde mentale, fysieke en cognitieve omgang met stressfactoren in je leven. Je kunt je brein trainen om beter om te gaan met (stress)prikkels, waardoor je brein beter kan presteren.

LOCATIE: Onze intensief trainingsprogramma’s vinden plaats in een mooie, rustgevende omgeving in Zeist.

TARIEVEN: Wil je meer informatie over de kosten? Neem dan gerust contact met ons op: info@movethebrain.nl.