Burn-out programma intensief

Een beetje stress is niet ongezond. Het kan je focus geven en je alert maken. Stress wordt ongezond wanneer er geen herstel plaatsvindt, zoals een periode van ontspanning.

Bij te veel stress en onvoldoende herstel kan een burn-out ontstaan. Dan zijn de stress-gerelateerde klachten niet meer te negeren. Er is sprake van een omslagpunt waardoor je je compleet uitgeput voelt.

Wil jij na een burn-out weer lekker in je vel zitten en je leven weer kunnen oppakken?

Onze unieke BURN-OUT TRAINING is een effectieve en kortdurende behandeling van een burn-out. Het programma helpt je te herstellen van de burn-out klachten. De neurotraining en cognitieve gedragstraining helpen je vervolgens om in de toekomst klachten door stress te voorkomen, evenals een volgende burn-out.

 

Wil jij weer snel lekker in je vel komen. Meld je dan nu aan voor ons intensief programma op onze trainingslocatie in Lemele.

Het programma is bedoeld om een stevig fundament te leggen voor gewenste veranderingen in je leven. Daarnaast is dit programma bedoeld om het behaalde fundament vast te houden en om terugval van oude patronen van informatieverwerking te voorkomen.

Lees onze brochure voor meer info over onze burn-out training.

Kosten:

5 dagen intensief prijs €2250 tot 2900  incl. btw lichte vorm Burnout
10 dagen intensief prijs van € 3550 tot € 4900 incl. btw  milde vorm Burnout
10 dagen intensief prijs van € 4500 tot € 5900 incl. btw zware vorm van Burnout

 

De prijzen zijn inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner en een voor en na traject.

Interesse? Stuur ons gerust een e-mail bij vragen of voor meer informatie.