Burn-out herstel - MOVE THE BRAIN

Intensief burn-out programma

Stress is niet slecht. Veel mensen presteren goed onder stress. Bij te weinig ontspanning en rust van lichaam en geest kan een overmaat aan stress leiden tot een burn-out. Bij te veel stress en onvoldoende herstel kan een burn-out ontstaan. Dan zijn de stress-gerelateerde klachten niet meer te negeren. Er is sprake van een omslagpunt waardoor je je compleet uitgeput voelt.

Onze unieke burn-outtraining is een effectieve en kortdurende behandeling van een burn-out. Het programma helpt je te herstellen van burn-outklachten. De neurotraining en cognitieve gedragstraining helpen je vervolgens om in de toekomst klachten door stress te voorkomen, evenals een volgende burn-out.

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest. Dit is het resultaat van langdurige overbelasting zonder voldoende ontspanning. Je leeft voortdurend in de hoogste versnelling, zonder even een stapje terug te zetten, te ontspannen en op te laden. En dan? Dan is de accu uiteindelijk leeg. Je voelt je compleet opgebrand waardoor je niet meer juist kunt functioneren.

Je kunt je hersenen trainen om zichzelf te resetten en te herprogrammeren. De hersenen kunnen onder alle omstandigheden optimaal werken, wat prestaties, sociale interacties en sociale vaardigheden, maar vooral emotionele intelligentie, zal verbeteren. We hebben allemaal op een bepaald moment mentale ontspanning en een reboost nodig in onze carrière en in onze sociale en emotionele ontwikkeling.

Optimaliseer je brein daarom met het burn-out programma van Move the Brain. 

  • Mijn mama is weer terug en wij doen weer leuke dingen samen. Daarvoor moest ik altijd stil zijn en kon er geen muziek aan of moest ik zachtjes praten.
  • Tijdens mijn burnout had ik geen energie, maar na Move The Brain, maak ik stappen op alle gebieden van mijn leven die ik twee jaar geleden niet durfden te dromen. Ik onderneem weer activiteiten en het gaat goed

Ervaringen klanten

Burn-out training

Lees hier meer informatie over ons burn-outprogramma.

Lees hier meer informatie over ons burn-outprogramma.

Dit programma is bedoeld om een stevig fundament te leggen voor de gewenste veranderingen in je leven.

Daarnaast is dit programma bedoeld om het behaalde fundament vast te houden en om terugval in oude patronen van informatieverwerking te voorkomen.

Daarmee is dit programma een geweldige manier om je hersenen te optimaliseren, waardoor ze beter zullen presteren.

Lees onze brochure voor meer info over onze burn-outtraining >>>

Deze training bieden we aan op onze locatie in Zeist. Voor zakelijke klanten en bedrijven bieden we ook de mogelijkheid om de burn-outprogramma op locatie te organiseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om trainingen en programma’s te organiseren op locatie.

Interesse in deze training? Stuur ons gerust een e-mail met vragen of wanneer graag meer informatie wilt ontvangen over deze training en de mogelijkheden.