Burn-out programma intensief

Een beetje stress is niet ongezond. Het kan je focus geven en je alert maken. Stress wordt ongezond wanneer er geen herstel plaatsvindt, zoals een periode van ontspanning.

Bij te veel stress en onvoldoende herstel kan een burn-out ontstaan. Dan zijn de stress-gerelateerde klachten niet meer te negeren. Er is sprake van een omslagpunt waardoor je je compleet uitgeput voelt.

Wil jij na een burn-out weer lekker in je vel zitten en je leven weer kunnen oppakken?

Onze unieke BURN-OUT TRAINING is een effectieve en kortdurende behandeling van een burn-out. Het programma helpt je te herstellen van de burn-out klachten. De neurotraining en cognitieve gedragstraining helpen je vervolgens om in de toekomst klachten door stress te voorkomen, evenals een volgende burn-out.

 

Wil jij weer snel lekker in je vel komen. Meld je dan nu aan voor ons intensief programma op onze trainingslocatie in Lemele. Let op de training wordt niet vergoed via de ziektenkosten verzekeraar. 

Het programma is bedoeld om een stevig fundament te leggen voor gewenste veranderingen in je leven. Daarnaast is dit programma bedoeld om het behaalde fundament vast te houden en om terugval van oude patronen van informatieverwerking te voorkomen.

Lees onze brochure voor meer info over onze burn-out training.

Interesse? Stuur ons gerust een e-mail bij vragen of voor meer informatie.