Kosten/vergoedingen - MOVE THE BRAIN

Kosten trainingen Move the BrainKosten move the brain

Ben je geïnteresseerd in een van onze programma’s of trainingen? De juiste training kan je enorm helpen bij het vermijden vaneen burn-out of bij het herstellen van een PCS. Bovendien kun je met ons intensieve programma onder andere leren om beter om te kunnen gaan met stress en productiever bezig te zijn.

Voor een groot deel van de Nederlandse beroepsbevolking is ons intensieve programma niet alleen wenselijk, maar ook in veel gevallen noodzakelijk om een productieve bijdrage te kunnen (blijven) leveren aan het bedrijf of de eigen onderneming.

Twijfel dus niet te lang, maar vraag informatie aan voor een intensief trainingsprogramma die past bij jouw wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten van onze trainingen en programma’s te dekken.

Mogelijkheid tot aftrekbare zorgkosten 2020.

———————————————————————————————- Mogelijkheden tot vergoeding voor zelfstandig ondernemers

Een zzp-er kan de kosten voor een neurotraining of een ander programma van MOVE THE BRAIN gemakkelijk scharen onder de bedrijfskosten.

De training kan bijvoorbeeld worden gezet onder de bedrijfsresultaten. De uren die worden besteed aan coaching of training tellen mee voor het urencriterium. Neurotraining is een zogenaamde leeractiviteit en valt dus onder de aftrekpost studie & opleiding. Ook coaching is een leeractiviteit die onder de noemer persoonlijke ontwikkeling kan worden gezet.

Hiermee kan je onze trainingen en programma’s scharen onder je bedrijfsresultaten en het op deze manier financieel verantwoorden en afwikkelen, en de btw aftrekken.

Mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever

Werk je voor een baas? Dan zal je werkgever waarschijnlijk erg blij zijn wanneer jij en/of je collega’s een burn-out of pcs kan voorkomen, snel en effectief kan herstellen of beter leert omgaan met stress om eventueel uitval in de toekomst te verminderen. Daarom kan iedereen winst behalen uit onze effectieve trainingen en programma’s.

Een werkgever is daarom waarschijnlijk welwillend om de kosten van het trainingsprogramma voor eigen rekening nemen, voor jou persoonlijk of een training op locatie voor meerdere werknemers binnen het bedrijf.

Uitgaven voor scholing, studie of persoonlijke training, gericht op het onderkennen van talenten, kwaliteiten en vaardigheden en het ontwikkelen daarvan, met het oog op het verwerven van inkomen uit werk en woning c.q. het verkrijgen van een betere positie, zijn namelijk aftrekbaar als scholingsuitgaven. De werknemer hoeft over deze tegemoetkoming door zijn werkgever geen belasting te betalen.

Als een werkgever slechts een deel van de kosten vergoedt, komt het resterende bedrag mogelijk nog in aanmerking voor belastingaftrek. Voor een werkgever zijn de kosten voor het trainingsprogramma, waaronder neurotraining en coaching, een kostenpost die de belastbare inkomsten verminderen, als deze activiteiten bijdragen aan behoud of herstel van arbeidsgeschiktheid, of zorgen voor duurzame re-integratie in het arbeidsproces (wat bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid het geval is). Naar onze mening zijn onze trainingen hier onherroepelijk onderdeel van.

Wij kunnen uit ervaring zeggen dat het erg positief is om je gesteldheid bespreekbaar te maken met je werkgever of manager. Wanneer je bespreekbaar maakt dat je te veel stress ervaart en een training van Move The Brain als oplossing aanreikt om (langdurig) uitval in de toekomst te voorkomen of effectief te re-integreren, is de kans groot dat je werkgever hier positief op reageert en welwillend is om je hierin tegemoet te komen en samen tot een oplossing te komen. Onze trainingen zijn hiervoor een perfect en effectief middel.

Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie ontvangen over een training? Contacteer ons dan direct >>>