Optimaliseer je hersenen | Move the Brain

THE ROAD TO RECOVERY PCS/HERSENSCHUDDINGEN, PTSS EN BURN-OUT

Move The Brain heeft PCS, PTSS en Burn-out herstelprogramma’s die zorgen voor effectief en blijvend herstel. Wij zijn zelf van een Burn-out en PCS hersteld, werken met een medisch gekwalificeerd team en baseren ons op onderzoek. Vandaar dat elk hersteltraject op locatie start, persoonlijk, intensief en multidisciplinair is en je in onze revalidatiefilosofie traint!

Wat wij doen aan het Coronavirus (COVID-19)

We zijn gewoon geopend, maar we houden ons uiteraard aan alle maatregelen van de overheid, zoals handen wassen, afstand houden en thuis blijven bij klachten. Daarnaast hebben wij een aantal Covid-19 sneltesten die we in kunnen zetten wanneer iemand verdacht wordt van besmetting.

Move The Brain is een multidisciplinair intensief trainingscentrum dat gespecialiseerd is in effectief en blijvend herstel van breinproblematiek. Sinds de lancering in 2018 heeft MOVE THE BRAIN met succes meer dan 300 cliënten geholpen te herstellen van jaren thuis naar enkele weken weer in de maatschappij.

Ons trainingsprogramma is gericht op de fysieke, mentale, cognitieve en gedragsmatige aspecten die een rol spelen bij herstel (na hersenletsel, hersenschudding, burn-out/uitval van werk/ziekteverzuim). Door middel van functionele trainingen versterken we het lichaam, herstellen we het brein en werken we aan functieherstel. Door middel van deze multidisciplinaire benadering streven wij ernaar dat iedereen weer een gezonder individu wordt die weer optimaal kan en wil deelnemen aan het arbeidsproces.

Effectief en op maat gemaakt

Alle (op maat gemaakte) programma’s zijn gericht op herstel op sociaal, maatschappelijk en arbeidsmatig gebied. We zijn experts op het gebied van effectieve trainingsmethoden voor het Postcommotioneel Syndroom, een Burn-out en het Post Traumatisch Stress Syndroom. Onze trainingen geven je de rust en ontspanning die je lichaam en brein nodig hebben.

We gebruiken innovatieve en wetenschappelijk onderschreven methoden om je brein te herstellen, te trainen en om je nieuwe gewoonten aan te leren.

PCS/ Hersenschudding

Heb jij je gestoten, een klap ontvangen of een ongeluk gehad? Is hierbij je hoofd geraakt geweest en ervaar je daardoor klachten? Wellicht heb je een hersenschudding. Houden deze hersenschuddingsklachten veel langer aan dan normaal? Dan heb je zeer waarschijnlijk het Postcommotioneel syndroom (PCS).

Burn-out

Voel jij je compleet uitgeblust? Heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je gevoelens en brein en kun je hierdoor niet meer juist functioneren? Dan heb je misschien wel een burn-out.

PTSS

Als je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt, dan kan het zijn dat je hier het posttraumatisch stressstoornis (PTSS) aan overhoudt. Bijvoorbeeld na een levensbedreiging, mishandeling of ernstig lichamelijk letsel na een ongeluk. De gebeurtenis gaat dan niet meer weg uit je gedachten en dromen.

POSITIEVE FLOW

De training was zeer intensief, maar er was ook veel tijd voor ontspanning en sport in een rustige omgeving. We hebben twee weken in een bubbel geleefd en de tijd is voorbij gevlogen. Ik pas veel elementen van de training toe op mijn dagelijkse schema. Ik zit weer in een positieve stroom! Sandra (44)

Testimonials

Blogs

Contact Us