RESET TO
RECOVER

De sleutel tot snel en duurzaam herstel voor PCS/hersenschudding, en Whiplash

400 mensen geholpen 80% Binnen 1 maand weer sociaal actief 25+ Keer genoemd in de media

Reset to recover

Loop je al langer rond met klachten en voel je je niet gehoord? Bijvoorbeeld na  een hersenschuddinghersenletsel,
of na een whiplash? Ons programma kan de oplossing zijn voor jou, zodat jij kunt herstellen van je klachten en vol energie en blijdschap weer het leven kunt leiden dat je wilt.

De juiste training kan je enorm helpen bij het vermijden van een burn-out of bij het herstellen van PCS of een whiplash. Bovendien kun je met onze intensieve training (10-daags herstelprogramma) onder andere leren om beter om te kunnen gaan met stress en productiever te kunnen werken.

Intake

Je pad naar herstel begint met een intakegesprek.

10 daags programma

Integrale aanpak inclusief, voor en na programma.

Persoonlijk

Gericht op stress en spanning

Rianne

Rianne Schorelis een voormalig profvoetballer in de VS en Nederland, ze is CEO van Move the Brain, auteur van twee boeken, en een thought leader op sport-gerelateerde hersen- en hoofdletsel preventie en herstel.

Als profvoetballer liep Rianne een levensveranderend hersenletsel op door het koppen van de bal. Na een lange weg van bijna tien jaar herstel, inclusief een diagnose, besloot ze dat er iets moest veranderen op het gebied van preventie en behandeling van hersentrauma’s.   

Samen met haar tweelingzus Nanja richtte ze Move the Brain op, een multidisciplinair herstel- en trainingcentrum om mensen,  terug te krijgen in het normale leven na hersenletsel.

Vergoedingen

Voor een groot deel van de Nederlandse beroepsbevolking is onze intensieve training niet alleen wenselijk, maar ook in veel gevallen noodzakelijk om een productieve bijdrage te kunnen (blijven) leveren aan het bedrijf of de eigen onderneming, niet alleen nu maar ook op de lange termijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten van onze trainingen te dekken.
Kijk hier voor mogelijkheden.

Herstel is voor iedereen mogelijk!

De juiste training kan je enorm helpen bij het vermijden van een burn-out of bij het herstellen van PCS, hersenschudding of een whiplash. Bovendien kun je met onze intensieve training (10-daags herstelprogramma) onder andere leren om beter om te kunnen gaan met stress en productiever te kunnen werken.

Intake

Ieder persoon is anders. Tijdens het intakegesprek willen we meer inzicht krijgen in de aard van jouw klachten. Dit doen we aan de hand van vragenlijsten en een functionele assesment. We geven je de resultaten van de tests en een passend persoonlijk advies, aangepast aan jouw klachten en symptomen.

Move the Brain in de media

Maak snel een afspraak voor een intake gesprek!