Optimaliseer je brein, en laat je hersenen beter presteren - MOVE THE BRAIN

THE ROAD TO RECOVERY PCS/HERSENSCHUDDINGEN EN BURN-OUT

Move The Brain heeft PCS en Burn-out herstelprogramma’s die zorgen voor effectief en blijvend herstel. Wij zijn zelf van een Burn-out en PCS hersteld, werken met een medisch gekwalificeerd team en baseren ons op onderzoek. Vandaar dat elk hersteltraject op locatie start, persoonlijk, intensief en multidisciplinair is en je in onze revalidatiefilosofie traint!

Move The Brain is een multidisciplinair intensief trainingscentrum dat gespecialiseerd is in effectief en blijvend herstel van breinproblematiek. Sinds de lancering in 2018 heeft MOVE THE BRAIN met succes meer dan 300 cliënten geholpen te herstellen van jaren thuis naar enkele weken weer in de maatschappij.

Ons trainingsprogramma is gericht op de fysieke, mentale, cognitieve en gedragsmatige aspecten die een rol spelen bij herstel (na hersenletsel, hersenschudding, burn-out/uitval van werk/ziekteverzuim). Door middel van functionele trainingen versterken we het lichaam, herstellen we het brein en werken we aan functieherstel. Door middel van deze multidisciplinaire benadering streven wij ernaar dat iedereen weer een gezonder individu wordt die weer optimaal kan en wil deelnemen aan het arbeidsproces.

Effectief en op maat gemaakt

Alle (op maat gemaakte) programma’s zijn gericht op herstel op sociaal, maatschappelijk en arbeidsmatig gebied. We zijn experts op het gebied van effectieve trainingsmethoden voor het Postcommotioneel Syndroom, een Burn-out en het Post Traumatisch Stress Syndroom. Onze trainingen geven je de rust en ontspanning die je lichaam en brein nodig hebben.

We gebruiken innovatieve en wetenschappelijk onderschreven methoden om je brein te herstellen, te trainen en om je nieuwe gewoonten aan te leren.

POSITIEVE FLOW

De training was zeer intensief, maar er was ook veel tijd voor ontspanning en sport in een rustige omgeving. Het was geweldig om in een groep ‘peers’ te zitten. We hebben twee weken in een bubbel geleefd en de tijd is voorbij gevlogen. Ik pas veel elementen van de training toe op mijn dagelijkse schema. Ik zit weer in een positieve stroom! Ik heb er weer vertrouwen in dat alles goed komt! Sandra (44)

Testimonials

Contact Us