RESET TO RECOVER

Optimaliseer je hersenen, en zit weer lekker in je vel

0 +
mensen geholpen
80 %
Binnen 1 maand weer sociaal actief
25 +
keer genoemd in de media

Train je brein bij Move the Brain en herstel van je klachten

Loop je vast? Bij Move the Brain trainen we je brein zodat je lichaam & brein beter kunnen functioneren. Dit doen we met de wetenschappelijk bewezen methode van onder andere neurofeedback Zo hebben we sinds 2018 al meer dan 400 personen succesvol geholpen in ons neurotrainingscentrum in Zeist.

Move the Brain heeft verschillende trainingsprogramma’s, aangepast op jouw klachten en symptomen. Bij ons kom je tot rust. Even tijd voor jezelf, terwijl we werken aan je herstelproces zodat je weer optimaal kunt functioneren.

Samen werken we aan een effectief en blijvend resultaat.

Loop je al langer rond met klachten en voel je je niet gehoord? Bijvoorbeeld na een hersenschudding, hersenletsel, PTSS, burn-out of na een whiplash? Ons programma kan de oplossing zijn voor jou, zodat jij kunt herstellen van je klachten en vol energie en blijdschap weer het leven kunt leiden dat je wilt.f

Bekijk hier wat we doen en hoe onze Reset-methode helpt om je brein te resetten.

Dit kan Move the Brain voor jou doen, om je brein te optimaliseren

Train je brein


Het brein is plastisch. Je kunt je brein dus trainen zodat deze beter of anders gaat functioneren.

Bij Move the Brain passen we innovatieve methoden toe in intensieve trainingsprogramma’s, voor het meest effectieve resultaat.

Je brein is een belangrijk onderdeel van je lichaam. Doordat er in je brein verkeerde verbindingen worden gemaakt, of deze overbelast zijn, functioneert het niet meer effectief. Dit kun je weer herstellen.

Wij helpen je graag en bieden een blijvende oplossing!

Herstelprogramma voor je brein


Uit eigen ervaring begrijpen wij je situatie en weten we hoe je je voelt. We geven je erkenning en begrip en willen samen met jou werken aan herstel.

In onze trainingsprogramma's krijg je 100% onze aandacht. Een totaalpakket waarin we gaan werken aan het beste resultaat: herstel van je brein en gerelateerde lichamelijke klachten, met zorg en coaching op maat, ook nadat het trainingsprogramma is afgelopen.

Wij zijn er voor je!

Training op maat


Tijdens het intakegesprek luisteren we naar je situatie en verhaal. Op basis daarvan maken we een trainingsprogramma op maat, gericht op je klachten en symptomen, met een holistische aanpak. Je krijgt inzicht in het functioneren van jouw brein. Samen werken we aan een spoedig en blijvend herstel.

Daar blijft het niet bij. We geven je ook tips en oefeningen om ook thuis te blijven werken aan een gezond brein & lichaam.

Herstel is voor iedereen mogelijk!

"Jolijn kreeg drie jaar geleden een ernstig auto-ongeluk. Ze had last van overprikkeling, geen energie, concentratieproblemen en veel hoofdpijn. Dit is haar resultaat na ons trainingsprogramma..."

Video afspelen

Deze mensen gingen je voor:

Dewi

Paul

Michelle

Train je brein om te herstellen van je klachten

Het werkt echt! 

Nanja herstelde van een burn-out en Rianne van het Postcommotioneel Syndroom na hersenletsel. De zussen hebben Move the Brain opgericht om oa. neurotraining in Zeist ook aan te bieden aan jou. 

De kosten kun je als particulier aftrekken van je inkomstenbelastingaangifte. Als zelfstandige kun je de kosten van ons programma scharen onder bedrijfskosten. Of vraag je werkgever om de kosten te dekken, omdat juist je werkgever veel profijt heeft van het effectieve en blijvende resultaat. 

Ga voor herstel!

Onze programma's met neurotraining

Intake

Ieder persoon is anders. Tijdens het intakegesprek willen we meer inzicht krijgen in de aard van jouw klachten. Dit doen we aan de hand van vragenlijsten en een QEEG-meting. We geven je de resultaten van de tests en een passend persoonlijk advies, aangepast aan jouw klachten en symptomen.

Herstelprogramma

 • 10-daags intensief trainingsprogramma, incl. voorprogramma en nazorg
 • Holistische training in veilige omgeving
 • Gericht op herstel
 • Voorkomt terugval
 • Op locatie in Zeist, inclusief overnachting
 • Gezonde voeding, voor effectieve resultaten
 • Terugkomdag, met meting en verslag

Neurotraining

 • 16-sessies neurotraining
 • Advies op maat
 • Gericht op herstel
 • Voorkomt terugval
 • Op locatie in Zeist
 • Gezonde voeding, voor effectieve resultatenMove the Brain in de media

Krijg weer grip op je leven!