RESET TO
RECOVER

De sleutel tot snel en duurzaam herstel voor PCS/hersenschudding, whiplash, burn-out en ptss.

400+ mensen geholpen 80% Binnen 1 maand weer sociaal actief 25+ Keer genoemd in de media

Reset to recover

Loop je al langer rond met klachten en voel je je niet gehoord? Bijvoorbeeld na een burn-out, ptss, hersenschuddinghersenletsel, of na een whiplash? Ons programma kan de oplossing zijn voor jou, zodat jij kunt herstellen van je klachten en vol energie en blijdschap weer het leven kunt leiden dat je wilt.

De juiste training kan je enorm helpen bij het herstellen van burn-out, ptss, PCS of een whiplash. Bovendien kun je met onze intensieve training (10-daags herstelprogramma) onder andere leren om beter om te kunnen gaan met stress en productiever te kunnen werken.

Intake

Je pad naar herstel begint met een intakegesprek.

10 daags programma

Integrale aanpak inclusief, 1 maand voor en 1 maand na programma.

Persoonlijk

We helpen je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Herstel

72%  van de deelnemers heeft binnen 3 maanden weer het werk opgepakt of is weer naar school gegaan. 

 

Het sociale leven wordt vaak nog sneller weer opgepakt: binnen 4 weken is maar liefst 69% weer aan het genieten van sociale activiteiten. 

 

Vergoedingen

Voor een groot deel van de Nederlandse beroepsbevolking is onze intensieve training niet alleen wenselijk, maar ook in veel gevallen noodzakelijk om een productieve bijdrage te kunnen (blijven) leveren aan het bedrijf of de eigen onderneming, niet alleen nu maar ook op de lange termijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten van onze trainingen te dekken.
Kijk hier voor mogelijkheden.

Herstel is voor iedereen mogelijk!

De juiste training kan je enorm helpen bij het  herstellen van burn-out, ptss, hersenschuddinghersenletsel, of na een whiplash. Bovendien kun je met onze intensieve training (10-daags herstelprogramma) onder andere leren om beter om te kunnen gaan met stress en productiever te kunnen werken. Ons multidisciplinair traininingscentrum is opgericht in 2018 en biedt professionele zorg op maat waarbij de focus ligt op uniciteit van de client. Exclusieve en persoonlijke zorg is de norm.   

Intake

Ieder persoon is anders. Tijdens het intakegesprek willen we meer inzicht krijgen in de aard van jouw klachten. Dit doen we aan de hand van vragenlijsten en een functionele assesment. We geven je de resultaten van de tests en een passend persoonlijk advies, aangepast aan jouw klachten en symptomen.

Move the Brain in de media

Maak snel een afspraak voor een intake gesprek!