RESET TO RECOVER

Trainingsprogramma’s op maat voor herstel van breinklachten

400
mensen geholpen
80 %
binnen 3 maanden hersteld
25 +
keer genoemd in de media

Herstelprogramma’s voor particulieren en medewerkers van  bedrijven.
Structureel minder ziekteverzuim en energieke productieve medewerkers.

Expertise

Krijg training van experts uit de praktijk, die opgeleid zijn in de Move the Brain methodiek. Ons team heeft 4 jaar ervaring. De oprichter heeft de Brein Reset Methode ontwikkeld nadat zij zelf hersenletsel had opgelopen. En ontdekte de blijvende, oplossing naar herstel: de Brein Reset Methode.

Ontzorging

De klachten en symptomen die jij ervaart tonen we aan met de brein meting. Op deze scan is daadwerkelijk de oorzaak van je klachten te zien.

Op maat

Uniek maatwerk programma, gericht op klachten en symptomen, met een holistische aanpak. Je krijgt inzicht in het functioneren van jouw brein met de nodige begeleiding op de weg naar spoedig en blijvend herstel. Met maatwerkadvies voor zelfregie over je brein en hoe deze gezond te houden.

Om hopeloos van te worden

Zo kan dat voelen als je langdurig thuis komt te zitten. Werkgevers hebben al op verschillende manieren hulp geboden, wat wel leidde naar een oplossing en veelal ‘een pleister op de wond was’. Het zorgde nooit voor een compleet herstel. Na het werk weer opgepakt te hebben, viel men toch weer terug in het oude (werk)patroon en het niet weten hoe dit effectief op te lossen. Dit resulteerde vaak in frustratie en het gemis aan vertrouwen van beide kanten.

Wij kunnen je helpen grip te krijgen op de vitaliteit en productiviteit van de medewerkers. En zij daarmee over hun leven en weer zin krijgen om te werken.

Verlies je grip door stress

Stress, overprikkeling, onmacht gerelateerde klachten, vaak met langdurig uitval tot gevolg.
Klachten die kunnen optreden zijn

• Burn-out
• Lusteloosheid
• Stemmingswisselingen
• Depressieve gevoelens
• Snel geïrriteerd
• Ongeduld

Als je voelt hier geen grip op te hebben kan dat leiden tot onmacht. Wat weer kan resulteren in stress. Wij kunnen je helpen door je te ondersteunen om de kern van deze klachten aan te pakken voor  herstel.

Gelukkig is voor iedereen herstel mogelijk

Video afspelen

Van hopeloos naar hoopvol

Als werkgever wil je dat je de mensen die voor je werken goed functioneren, met zo min mogelijk ziekteverzuim. Het optimale uit je mensen halen is belangrijk voor je bedrijf. Onze programma’s die wij bieden zijn geen quick fix, wel een wetenschappelijk bewezen methode die zorgen voor een blijvend herstel.

Je werknemers kunnen weer met een glimlach en productief aan het werk.

Deze mensen gingen je voor

Jolein

Edwin

Paul

Michelle

Bekijk wat we doen, hoe werkt de Brein Reset Methode.

Intake

We starten altijd eerst met een intake. De uitkomst daarvan bepaalt de trainingsmethode en dus het programma op maat.

Basis programma

5-daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 3 weken telefonische nazorg. * Het 5 daagse neurotrainingsprogramma is enkel van toepassing bij korter dan 6 maanden uit de roulatie.

Intensief programma

10-daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 1 maand nazorg, QEEG met eindverslag, terugkomdag na afloop van het programma.

Move The Brain in de media

Onze locaties

Grip krijgen op vitaliteit?

Neem contact met ons op.