Optimaliseer je brein, en laat je hersenen beter presteren - MOVE THE BRAIN

Faux – Final – Dutch – Home – MTB

Move the Brain trainingscentrum

Move The Brain is een multidisciplinair intensief trainingscentrum dat gespecialiseerd is in effectief en blijvend herstel van breinproblematiek.
Door middel van innovatieve en toonaangevende technieken biedt Move The Brain een op maat gemaakt herstelprogramma dat klanten uitrust en hen in staat stelt om verloren relaties en de rijkdom en kwaliteit van leven terug te winnen.

Move The Brain is gericht op klanten met een burnout, mild Traumatic Brain Injury (mTBI), Post Commotioneel Syndroom en op klanten die hun brein willen optimaliseren.

Move The Brain is een multidisciplinair intensief trainingscentrum dat gespecialiseerd is in effectief en blijvend herstel van breinproblematiek.

Move the Brain biedt verschillende trainingsprogramma’s aan. Uniek aan de programma’s bij Move the Brain is de effectieve combinatie tussen methoden om zowel het lichaam als het brein te revitaliseren en optimaliseren. Het resultaat is een blijvende verandering, waarin onze klanten mentaal sterker weer naar huis gaan. Ook zijn klanten beter opgewassen tegen stressfactoren, en kunnen ze hun taken in het dagelijkse en professionele leven beter uitvoeren

WIJ BIEDEN DIVERSE TRAININGEN

We zijn experts op het gebied van effectieve trainingsmethoden voor een burn-out en het postcommotioneel syndroom. Onze programma’s geven je de rust en ontspanning die je lichaam en brein nodig hebben.

We gebruiken innovatieve, wetenschappelijk onderschreven methoden om je brein te herstellen, te trainen en om je nieuwe gewoonten aan te leren. Dit doen we onder andere met onze unieke en effectieve neurofeedbacktraining.

POSITIEVE FLOW

De training was zeer intensief, maar er was ook veel tijd voor ontspanning en sport in een rustige omgeving. Het was geweldig om in een groep ‘peers’ te zitten. We hebben twee weken in een bubbel geleefd en de tijd is voorbij gevlogen.Inmiddels zijn er 6 weken verstreken en ik merk dat het elke week beter wordt. Het blijft een proces waarbij je je rustmomenten moet blijven nemen. Ik pas veel elementen van de training toe op mijn dagelijkse schema. Ik zit weer in een positieve stroom! Ik heb er weer vertrouwen in dat alles goed komt! Sandra (44)

Nieuws & Blogs

In onze categorie Nieuws & Blogs lees je het actuele nieuws van Move The Brain en lees je blogs van bijvoorbeeld onze Ervaringsprofessionals® en (oud-) klanten

Het was een gevecht maar ik ben terug

Testimonials

Contact Us