Wat wij doen aan het Coronavirus (COVID-19)

We zijn gewoon geopend, maar we houden ons uiteraard aan alle maatregelen van de overheid. Daarnaast hebben wij een aantal Covid-19 sneltesten die we in kunnen zetten wanneer iemand verdacht wordt van besmetting.

Move The Brain is een multidisciplinair intensief trainingscentrum dat gespecialiseerd is in effectief en blijvend herstel van breinproblematiek. Sinds de lancering in 2018 heeft MOVE THE BRAIN met succes meer dan 300 cliënten geholpen te herstellen van jaren thuis naar enkele weken weer in de maatschappij.

Onze holistische aanpak is gericht op het brein, voeding, ontspanning en zelfbewustzijn. Het concept van Move The Brain is niet gebaseerd op een medische diagnostiek, maar maakt gebruik van bestaande, wetenschappelijk bewezen methoden, die al sinds de jaren vijftig worden toegepast. We maken hierbij gebruik van een samenstelling van technieken, op basis van kennis van het brein, voeding, beweging en ontspanning, om een herstel op de lange termijn te bevorderen.

Effectief en op maat gemaakt

Alle (op maat gemaakte) programma’s zijn gericht op herstel op sociaal, maatschappelijk en arbeidsmatig gebied. We zijn experts op het gebied van effectieve trainingsmethoden voor het Postcommotioneel Syndroom, een Burn-out en het Post Traumatisch Stress Syndroom. Onze trainingen geven je de rust en ontspanning die je lichaam en brein nodig hebben.

Dankzij onze innovatieve en multidisciplinaire methoden wordt je brein gestimuleerd om zich te herstellen. Zo helpen wij je bij het bereiken van een effectief en duurzaam resultaat.

PCS/ Hersenschudding

Heb jij je gestoten, een klap ontvangen of een ongeluk gehad? Is hierbij je hoofd geraakt geweest en ervaar je daardoor klachten? Wellicht heb je een hersenschudding. Houden deze hersenschuddingsklachten veel langer aan dan normaal? Dan heb je zeer waarschijnlijk het Postcommotioneel syndroom (PCS).

Burn-out

Voel jij je compleet uitgeblust? Heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je gevoelens en brein en kun je hierdoor niet meer juist functioneren? Dan heb je misschien wel een burn-out.

PTSS

Als je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt, dan kan het zijn dat je hier het posttraumatisch stressstoornis (PTSS) aan overhoudt. Bijvoorbeeld na een levensbedreiging, mishandeling of ernstig lichamelijk letsel na een ongeluk. De gebeurtenis gaat dan niet meer weg uit je gedachten en dromen.

Testimonials

Gezien op:

Blogs