5 daagse neurotraining

Procedure en programma

Bij Move the Brain werken we met gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde trainingen. Wanneer jij je hebt aangemeld, krijg je van ons alle gewenste informatie toegestuurd en zullen we een intake test in gaan plannen. Tijdens het intake gesprek krijgen wij inzicht in de aard van jouw klachten door middel van metingen, gesprekken en vragenlijsten. Daaruit volgt een verslag en gebaseerd op jouw situatie en behoeften krijg je een op maat gemaakt pakket aangeboden. Vervolgens begin je met een voortraject van 1 maand waar je bezig gaat met je leefstijl. Hierna begint het 5 daagse herstelprogramma op locatie (Zeist).

De trainingsfase bestaat uit een 5 dagen inhouse durend programma op onze locatie in Zeist. Dit programma is geïndividualiseerd aan de hand van het advies dat tijdens de intake is opgesteld. Ons programma is geschikt voor mensen met een laag energieniveau. Gezien vermoeidheidsklachten onder onze deelnemers veel voorkomend zijn, weten we uit ervaring hoe wij een plan op kunnen stellen dat niet té intensief is. Tussen 8:30 en 17:00 wordt u ingepland voor 2x op een dag neurotraining. Na 30 dagen volgt een folluw up en besluiten we of er mogelijk nog 4 tot 6 extra sessies nodig zijn.  Na afloop van de training kan er gegeten en geslapen kan worden in een hotel in de buurt. 

En dan? Is het dan afgelopen? Zeker niet! Wekelijks wordt je gebeld om na 30 dagen na het programma  eenmalig terug te komen op locatie, voor een aantal metingen. De resultaten hiervan vergelijken wij met de metingen van de intake en bij de start van het programma. In de tussentijd blijf jij werken aan je gedrag en leefstijl. Na het programma blijven we (afhankelijk van je pakket) je coachen.

Meer lezen over het programma? Download de flyer met onderstaande link!
Het 5 daagse neurotrainingsprogramma is enkel van toepassing bij korter dan 6 maanden uit de roulatie.

Veelgestelde vragen over het 5-daagse neurotraining programma

Algemene vragen

Stuur ons een e-mail met jouw vragen en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nee het 5 daags neurotrainingsprogramma is gericht op mensen die niet langer dan 1.5 jaar uit de roulatie zijn.

Voor klanten die korter dan 6 maanden uit de roulatie zijn. En geen grote dysfunctie aanwezig is op brein niveau. Tijdens de intake en de meting wordt er teruggekoppeld of u in aanmerking komt voor het 5 daagse neurotrainingsgprogramma. 

Programma

De persoonlijke aanpak, De verbeteringen van de neurofeedback kunnen we goed weergeven, geavanceerde methode, maatwerk programma voor de neurotrainingen, directe herleidbaarheid naar de klachten.

Dit doen we aan de hand van de intake en testen die je uitvoert.

Nee, deze vinden alleen plaats op onze locatie in Zeist. Je zult dan overnachten in een hotel in de buurt.

Ons programma is geschikt voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar. Heb je een kind dat jonger is dan 16 jaar? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen zoeken naar een alternatief.

Nee, niet iedereen is geschikt, onze training vraagt verantwoordelijkheid en de wil om stappen te maken. Dit doen we in een warme en veilige omgeving. Ook is het programma niet geschikt voor individuen met de diagnose autisme of borderline. Ons pand is niet rolstoelvriendelijk, vandaar dat het programma niet geschikt is voor mensen in een rolstoel.

Ja, ons programma is geïndividualiseerd aan de hand van het advies dat tijdens de intake is opgesteld. Hierdoor is ons programma geschikt voor mensen met een laag energieniveau. Gezien vermoeidheidsklachten onder onze deelnemers heel voorkomend zijn, weten we uit onze ervaring hoe wij een plan kunnen opstellen dat niet té intensief is.

Ja zeker, in ons pand zijn verschillende stille ruimtes waar je even tot rust kunt komen.

Na het programma

Ja zeker, na het programma heb je in ieder geval de eerste maand wekelijks telefonisch contact met ons. Ook is er na 30 dagen een terugkomdag en kun je meerdere trainingen inplannen, mocht dat nodig zijn. Afhankelijk van jouw behoeftes blijf je daarna ook nog in contact met ons.

Dit verschilt per persoon, de één pakt meteen weer alles op, terwijl de ander hier meer tijd voor nodig heeft. Houd er wel rekening mee dat je na het programma even moe kunt zijn.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op of bekijk alle veelgestelde vragen.

Tarieven

VOOR PARTICULIEREN

5 Daagse Neurotraining

5 daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 1 maand telefonische nazorg.

Vanaf 01-02-2022

€1750- €2500 excl. btw

VOOR BEDRIJVEN

5 Daagse Neurotraining

5 daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 1 maand telefonische nazorg.

Vanaf 01-02-2022

€2100 – €2850 excl. btw