Burn-out preventietraining

Voel jij je gestrest en vermoed je dat je op een burn-out afgaat? Dan is het tijd om even je voet van het gas halen. Een beetje stress is niet ongezond: het kan je focus geven en je alert maken.

Onze burn-out preventietraining richt zich op lichaam en geest. In dit intensieve trainingsprogramma worden verschillende methoden gecombineerd om je lichaam de nodige rust en ontspanning te geven, en tegelijkertijd je hersenen te trainen om stressfactoren beter te kanaliseren. Je kunt namelijk je hersenen trainen en optimaliseren, voor betere prestaties.

Voorkom een burn-out

Bij te veel stress en onvoldoende herstel (rust en ontspanning) kan een burn-out ontstaan. Dan is er sprake van een omslagpunt waardoor je je compleet uitgeput voelt. Met onze burn-out preventietraining kun je dit omslagpunt voorkomen. Dus voel je dat het tijd is om even wat gas terug te nemen? Ben je heel gestrest en merk je dat je op een burn-out afgaat? Dan is ons burn-out preventie programma misschien wat voor jou. Want niemand is gebaad bij een burn-out. Jij niet, je werkgever, manager, partner en gezin niet!

Snel weer lekker in je vel? Meld je aan!

Zet vandaag nog stappen om een burn-out te voorkomen. In ons programma richten we ons op jouw lichaam en geest. Met verschillende wetenschappelijk onderbouwde methoden geven we jouw lichaam de nodige rust en ontspanning en trainen we tegelijkertijd je hersenen om stressfactoren beter te kanaliseren.

Vragen of meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@movethebrain.nl.