10 dagen herstelprogramma

Procedure en programma

Bij Move the Brain werken we met gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde trainingen. Wanneer jij je hebt aangemeld, krijg je van ons alle gewenste informatie toegestuurd en zullen we een intake test in gaan plannen. Tijdens het intake gesprek krijgen wij inzicht in de aard van jouw klachten door middel van metingen, gesprekken en vragenlijsten. Daaruit volgt een verslag en gebaseerd op jouw situatie en behoeften krijg je een op maat gemaakt pakket aangeboden. 

Vervolgens begin je met een voortraject van 1 maand, waarin je gepersonaliseerde oefeningen krijgt toegestuurd en onder andere bezig gaat met je leefstijl. Hierna begint het 10 daagse herstelprogramma op locatie (Zeist).

Tijdens deze 10 daagse krijg je van een multidisciplinair team de trainingen om de slopende symptomen te overwinnen. Dit doen wij vanuit de filosofie dat het hele lichaam getraind dient te worden.  Door een aanpassing van de levensstijlfactoren via voeding, coaching, het meten van hersengezondheid, het trainen van, neuro revalidatie , etc wordt een combinatie gemaakt van de meest effectieve oplossingen om de symptomen te bestrijden. Dankzij deze innovatieve en wetenschappelijk onderschreven methoden en het werk met de 
nieuwste technieken word je brein gestimuleerd en zorgen we ervoor dat je in de toekomst beter bestand bent tegen stress of werkdruk. Hierna kun je mentaal sterker weer naar huis!

En dan? Is het dan afgelopen? Zeker niet! 30 dagen na het programma kom je nog eenmalig terug op locatie voor een aantal metingen. De resultaten hiervan vergelijken wij met de metingen van de intake en bij de start van het programma. In de tussentijd blijf jij werken aan je gedrag en leefstijl. Na het programma blijven we (afhankelijk van je pakket) je coachen.

Meer lezen over het programma? Download de flyer met onderstaande link!

Veelgestelde vragen over het 10-daagse herstel programma

Algemene vragen

Stuur ons een e-mail met jouw vragen en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nee het 5 daags neurotrainingsprogramma is gericht op mensen die niet langer dan 1.5 jaar uit de roulatie zijn.

Programma

Persoonlijke aanpak, De verbeteringen van de neurofeedback kunnen we goed weergeven, geavanceerde methode, maatwerk programma voor de neurotrainingen, directe herleidbaarheid naar de klachten.

Dit doen we aan de hand van de intake en testen die je uitvoert.

Nee, deze vinden alleen plaats op onze locatie in Zeist. Je zult dan overnachten in een hotel in de buurt.

Ons programma is geschikt voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar. Heb je een kind dat jonger is dan 16 jaar? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen zoeken naar een alternatief.

ee, niet iedereen is geschikt, onze training vraagt verantwoordelijkheid en de wil om stappen te maken. Dit doen we in een warme en veilige omgeving. Ook is het programma niet geschikt voor individuen met de diagnose autisme of borderline. Ons pand is niet rolstoelvriendelijk, vandaar dat het programma niet geschikt is voor mensen in een rolstoel.

Ja, ons programma is geïndividualiseerd aan de hand van het advies dat tijdens de intake is opgesteld. Hierdoor is ons programma geschikt voor mensen met een laag energieniveau. Gezien vermoeidheidsklachten onder onze deelnemers heel voorkomend zijn, weten we uit onze ervaring hoe wij een plan kunnen opstellen dat niet té intensief is.

Ja zeker, in ons pand zijn verschillende stille ruimtes waar je even tot rust kunt komen.

Na het programma

Ja zeker, na het programma heb je in ieder geval de eerste maand wekelijks telefonisch contact met ons. Ook is er na 30 dagen een terugkomdag en kun je meerdere trainingen inplannen, mocht dat nodig zijn. Afhankelijk van jouw behoeftes blijf je daarna ook nog in contact met ons.

Dit verschilt per persoon, de één pakt meteen weer alles op, terwijl de ander hier meer tijd voor nodig heeft. Houd er wel rekening mee dat je na het programma even moe kunt zijn.

Deelnemers kampen voorafgaand aan de training bij Move the Brain met overeenkomende klachten als overprikkeling (licht en geluid), vermoeidheid en hoofdpijn. Bij de meeste was geen zichtbaar letsel te zien op een scan. Na de behandeling bij Move the Brain ervaren zij verbetering op het gebied van focus. Ze kunnen zich langer en beter focussen, hebben minder last van licht en geluid en meer inzicht in hun belasting-belastbaarheid. Tevens hebben ze een positiever zelfbeeld.

Met name de huiselijke sfeer, de (h)erkenning door deelnemers, coaches en QEEG en het uit huis zijn wordt als zeer positief ervaren. Ook de combinatie van individuele therapie en groepsverband, alsmede de nazorg wordt benoemd als positief.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op of bekijk alle veelgestelde vragen.

Tarieven

VOOR PARTICULIEREN

Intensief programma

10-daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 2 maanden nazorg, terugkom dag met QEEG en eindverslag en advies na afloop van het programma.

€6600 excl. btw

VOOR BEDRIJVEN

Intensief programma

10-daags programma op locatie, inclusief voorprogramma, terugkom-scan en 3 maanden nazorg,  terugkom dag met QEEG en eindverslag en advies na afloop van het programma.

€7200 excl. btw