Huisarts - MOVE THE BRAIN

Huisarts/Bedrijfsarts

Krijg jij als huisarts of bedrijfsarts te maken met patiënten/werknemers met langdurige klachten na bijvoorbeeld een ongeval? Of hebben ze veel symptomen van een burn-out? Dan kunnen wij hierin helpen.

Aanpak

Bij Move the Brain werken we met gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde trainingen die zorgen voor een effectief en blijvend herstel. Na de online aanmelding, beginnen we met het inplannen van een intake gesprek. Op basis van de intake wordt een individueel advies gegeven over het best passende programma. Dit kan een programma van 6, 12, 18 en waar nodig afhankelijk van de aard, 20 tot 24 weken zijn.

Het doel van het trainingsprogramma van Move the Brain is om mensen te helpen slopende symptomen te overwinnen van PCS, Burn-out en PTSS. Dit doen wij vanuit de filosofie dat het hele lichaam behandeld dient te worden. We voeren uitgebreide evaluaties uit, waaronder met QEEG mapping, om factoren te vinden in het brein en lichaam die de klant ervan weerhouden hun potentieel te bereiken.

Resultaten

Overall zien wij dat meer dan de helft van onze klanten binnen 4 weken weer (voor een gedeelte) het werk op hebben gepakt. Driekwart heeft het werk weer binnen een half jaar opgepakt.