Intake en QEEG

Tijdens de intake wordt er een QEEG-afname gemaakt. Dit is een kort hersenonderzoek om vast te stellen wat voor programma wij jou kunnen adviseren.  Hierbij wordt een elektrodecap op het hoofd geplaatst. In de elektrodecap zitten 19 elektrodes die verspreid over het hoofd hersenactiviteit kunnen meten. De EEG meting wordt gedaan met de ogen open en de ogen dicht.

De data wordt door ons verwerkt en geanalyseerd. Vervolgens wordt de data vergeleken met die van een gezonde controlegroep, zonder enige klachten. Hieruit kan er worden opgemaakt of dat er delen in de hersenen zijn die uit balans zijn geraakt door de hersenschudding of andere gebeurtenis. Dit houdt in dat de hersenritmes van het brein niet in de juiste verhouding zijn met elkaar. Er is sprake van miscommunicatie in het brein.

Uit de evaluatie volgt of je klachten overeenkomen met de hersenactiviteit. In de meeste gevallen kan er wel een reden voor de klachten worden gevonden. Vervolgens zullen wij concluderen we of je geschikt bent voor één van onze programma’s.

Intake opties

Voor de intake hebben wij de opties telefonisch, op locatie zonder verslag en op locatie met verslag.

Telefonisch

Je voert voorafgaand aan het gesprek vragenlijsten in. Tijdens het gesprek bespreken we je hulpvraag, klachten en andere essentiële informatie, waarmee wij kunnen vaststellen of het programma bij jou zal passen. Bij twijfel zullen we je uitnodigen voor een QEEG meting op locatie om beter te kunnen inschatten of je baat zult hebben bij het programma. Wanneer je besluit deel te nemen aan het programma kan het ook zijn dat je nog wordt uitgenodigd voor een QEEG meting. Deze optie raden wij aan wanneer het voor jou niet handig is om voor de intake naar onze locatie te komen.

Prijs: € 75 exclusief BTW

Op locatie zonder verslag

Je voert voorafgaand aan de afspraak vragenlijsten in. Bij de afspraak wordt een QEEG meting gemaakt en volgt er een intake gesprek. 7 tot 10 dagen na de afspraak koppelen wij de resultaten en ons advies voor het wel of niet deelnemen aan 1 van de programma’s mondeling aan je terug. Deze optie raden wij aan wanneer je wilt weten of het intensieve programma bij je past en of de klachten die je ervaart terug te zien zijn in je brein. Je ontvangt hiervan geen verslag.

Prijs: € 175 exclusief BTW

Op locatie met verslag

Je voert voorafgaand aan de afspraak vragenlijsten in. Bij de afspraak wordt een QEEG meting gemaakt en volgt er een intake gesprek. Na de afspraak koppelen wij de resultaten en ons advies voor het wel of niet deelnemen aan het programma in een verslag aan je terug. Deze optie raden wij vooral aan wanneer je in gesprek bent met een verzekeraar, bedrijfsarts of wanneer er nog een letselschadezaak loopt.

Prijs: € 350 exclusief BTW

Via de button kan je automatische agenda kijken wanneer er plek is voor een intake voor jou.