Onze oplossingen

RESET TO RECOVER

Onze oplossingen

Dit zijn onze herstelprogramma’s op maat voor mensen die te maken hebben met een hersenschudding/PCS, Burn-out, Stress, of PTSS.

Onze aanpak is multidisciplinair: neurotraining, sport, beweging, voeding én ontspanning. Je krijgt echt maatwerkadvies, want ieder mens is immers uniek. We hebben ons eigen research center, en geven advies op basis van neurofeedback, bewezen methodieken en programma’s gericht op klachten en symptomen. De diepe brein analyse is daarbij het startpunt.

Met tussentijdse metingen laten we zien hoe je brein zich ontwikkelt en welke verbeteringen er zijn. Dit wordt op een wetenschappelijke wijze onderbouwd, zichtbaar op scans.

Hersenschudding / PCS

Stop met doorlopen. Je kunt hiervan herstellen!

Burnout / Stress

Compleet uitgeblust? Geen controle meer over je gevoelens en brein?

Posttraumatische stressstoornis - PTSS (mild)

Iets ergs heeft meegemaakt en blijft de nare gebeurtenis steeds terugkomen?

Trainingen

5 daags neurotraining programma

 • 5-daags Trainingsprogramma
 • Hightech neurotrainingsmethoden
 • Gericht op herstel
 • Voorkomt terugval
 • Op locatie in Zeist, inclusief overnachting
 • Gezonde voeding, voor effectieve resultaten

Post-Commotioneel Syndroom , Burn-out of PTSS programma

 • 10-daags Trainingsprogramma
 • Hightech neurotrainingsmethoden
 • Gericht op herstel
 • Voorkomt terugval
 • Op locatie in Zeist, inclusief overnachting
 • Gezonde voeding, voor effectieve resultaten

Testimonials

” Eindelijk gekoesterde rust in mijn hoofd”

Voordat ik aan deze training begon, voelde ik me erg verward met mezelf: altijd een storm in mijn hoofd, gefrustreerd en dagelijks fysiek falen door te veel spanning en stress.

Na een interne training van 2 weken kon ik eindelijk rust vinden, ondanks de moeilijkheid van de training. Ik voelde me herboren.

Eindelijk had ik de gekoesterde rust in mijn hoofd en als resultaat de veerkracht om mijn leven weer voort te zetten. Ik voel me goed, ik voel me sterk.

Ymo Hartzema

” Dit was echt 1 van de beste keuzes die ik heb gemaakt”

Ik was zenuwachtig en wist niet wat ik ervan kon verwachten. Ik wilde ook niet dat ik hoopte dat het zou werken. Die twee weken waren hard werken, maar het was het waard, het heeft me enorm geholpen. Het hele programma is zeer goed op elkaar afgestemd en gaat veel verder dan alleen neurotraining. Ik dacht dat ik alleen hulp zou krijgen voor mijn blauwe plek, maar dit ging veel verder. Een fijne coach, sport, lekker eten en vooral de gesprekken met de andere klanten maakten de ervaring erg plezierig.

Het was ook verfrissend om in een omgeving te zijn waar je niet constant hoeft uit te leggen hoe je je voelt, omdat iedereen dezelfde problemen ervaart. Na de training voelde ik me veel positiever en kon ik veel meer aan dan voorheen. Het verschil na het programma is enorm.

Ik heb een geweldige tijd gehad bij Move the Brain en ik herinner het me met veel plezier. Ik zou het aanraden aan iedereen!

Michiel O

“Dankbaar”

Mijn 16-jarige dochter viel drie jaar geleden op haar hoofd en heeft sindsdien dagelijks verschillende klachten gehad, waaronder hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en vermoeidheid. Dit jaar kon ze niet meer naar school. Ze zat helemaal vast. Maar er kwam geen diagnose.

Na een QEEG-scan bij Move the Brain werd duidelijk dat de klachten van mijn dochter een reden hadden: het post-hersenschudding syndroom (PCS). Eindelijk! Na de intensieve training moest ze zich aanpassen. Momenteel werkt ze drie keer per week een paar uur per dag. Ze fietst, sport en komt elke dag gelukkig thuis.

Wat een verschil met 2 maanden geleden! Van hulpeloos, hopeloos naar vertrouwen in de toekomst !!

Marieke en Dewi

“Weer terug in het leven”

Ik kon niet meer naar school en contact met vriendinnen was ook lastig.
Ik heb de training als erg prettig ervaren gezien alles werd aangepakt.
Het gaat nu goed! Ik kan gewoon elke dag met vrienden afspreken en leuke dingen en het leren gaat ook beter!
Ik zou het traject zeker aanraden, alle trainers zijn begaan. Je kunt altijd met je problemen bij de trainers terecht.

Sharon

“Ze is terug”

Dankzij de kennis, professionaliteit en het positieve denken van het team zien we Veerle (17) elke dag stap voor stap verbeteren. De negatieve symptomen zijn veranderd in positiviteit. Ze is nu een actief, positief, opgewekt meisje dat zelfbewuster is geworden en doelen heeft gesteld die ze in de toekomst zal bereiken.

Bij de laatste scan die Veerle heeft gehad, konden we duidelijk zien dat ze grote verbeteringen heeft aangebracht en dat haar brein weer werkt op het niveau dat nodig is om actief deel te nemen aan de wereld om haar heen. Dit is precies wat u voor uw kinderen als ouder zou willen. Move The Brain: bedankt voor de steun voor Veerle en voor ons.

Gerard Vriens

“Terug naar school, eindelijk”

De training van twee weken was intensief en vermoeiend voor Eva (14), maar al na een paar dagen merkte ze al dat de oefeningen succesvol waren en dat ze meer energie had. De variatie tussen de verschillende soorten trainingen was groot. Eva voelde zich als enige niet-volwassene op haar gemak in de groep en de trainers waren allemaal aardig en betrokken. Het was goed om te delen en onder anderen te zijn die dezelfde kenmerken hadden.

Vandaag kan ze weer glimlachen en heeft ze de wil en energie om vrienden te ontmoeten. Soms is ze na een drukke week moe, maar ze krijgt er geen hoofdpijn meer van.

Tessa (moeder van Eva)

“Ga met de stroom mee”

Nadat ik twee jaar geleden een hoofdwond had opgelopen, bleef ik klachten houden. De belangrijkste klachten waren overgevoeligheid voor veel externe prikkels zoals licht / geluid / bewegingen, mentaal vastlopen en aanhoudende mentale vermoeidheid.

Weer mee kunnen gaan met de stroom van het gezinsleven. Ervaar en vier het leven. Weer een positieve kijk op de toekomst hebben. Dat is wat de intensieve training bij Move The Brain mij heeft gegeven.

Lizet

“Weer in een positieve stroom”

De training was zeer intensief, maar er was ook veel tijd voor ontspanning en sport in een rustige omgeving. Het was geweldig om in een groep ‘peers’ te zitten. We hebben twee weken in een bubbel geleefd en de tijd is voorbij gevlogen.

Inmiddels zijn er 6 weken verstreken en ik merk dat het elke week beter wordt. Het blijft een proces waarbij je je rustmomenten moet blijven nemen. Ik pas veel elementen van de training toe op mijn dagelijkse schema. Ik zit weer in een positieve stroom! Ik heb er weer vertrouwen in dat alles goed komt!

Sandra