Oprichters

MOVE THE BRAIN is opgericht door de tweelingzussen Rianne Schorel en Nanja Schorel. Gedreven door hun eigen persoonlijke ervaring en Nanja’s medische kennis (20 jaar), wilden zij het onmogelijke mogelijk maken door positiviteit voor hen te laten werken. De manier waarop zij geleerd hebben de obstakels uit hun leven te overwinnen, willen zij graag delen met anderen die ditzelfde verlangen hebben. Vanuit deze basis is Move The Brain ontstaan.

Nanja kreeg 12 jaar geleden een zware burn-out en Rianne liep in 2008 tijdens het voetballen voor ADO Den Haag een ernstige hoofdblessure op. De weg naar herstel was een lange weg voor Rianne, vanwege de hersenschudding en whiplash. Mede dankzij de onafgebroken steun van haar zus Nanja was zij in staat de uitdaging aan te gaan. Na een jarenlange strijd volgde volledig herstel voor Rianne, en was zij eindelijk in staat een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.

Met de oprichting van Move the Brain willen Rianne en Nanja ook anderen helpen die lijden als gevolg van hersenproblematiek, en anderen laten delen in de overwinning die zij zelf behaald hebben.

Met een mix van innovatie, onderzoeksgerichte oplossingen en gedegen expertise, biedt Move the Brain een breed scala aan trainingen die jou kunnen helpen. De trainingsprogramma’s van Move the Brain voorzien in een oplossing voor uiteenlopende klachten op gebied van het brein.

Lees meer over het verhaal van Nanja en Rianne in deze verschillende publicaties in de pers: