Tarieven intake

Voor de intake hebben wij de volgende opties:
1. Telefonisch: Je voert voorafgaand aan het gesprek vragenlijsten in. Tijdens het gesprek bespreken we je hulpvraag, klachten en andere essentiële informatie, waarmee wij kunnen vaststellen of het programma bij jou zal passen. Bij twijfel zullen we je uitnodigen voor een QEEG meting op locatie om beter te kunnen inschatten of je baat zult hebben bij het programma. Wanneer je besluit deel te nemen aan het programma kan het ook zijn dat je nog wordt uitgenodigd voor een QEEG meting. Deze optie raden wij aan wanneer het voor jou niet handig is om voor de intake naar onze locatie te komen.

2. Op locatie zonder verslag: Je voert voorafgaand aan de afspraak vragenlijsten in. Bij de afspraak wordt een QEEG meting gemaakt en volgt er een intake gesprek. 1 werk week na de afspraak koppelen wij de resultaten en ons advies voor het wel of niet deelnemen aan het programma mondeling aan je terug. Deze optie raden wij aan wanneer je wilt weten of het programma bij je past en of de klachten die je ervaart terug te zien zijn in je brein.

3. Op locatie met verslag: Je voert voorafgaand aan de afspraak vragenlijsten in. Bij de afspraak wordt een QEEG meting gemaakt en volgt er een intake gesprek.1  werkweek na de afspraak koppelen wij de resultaten en ons advies voor het wel of niet deelnemen aan het programma in een verslag aan je terug. Deze optie raden wij vooral aan wanneer je in gesprek bent met een verzekeraar, bedrijfsarts of wanneer er nog een letselschadezaak loopt.

Telefonische intake en vragenlijsten excl. btw €75

Intake op locatie, vragenlijsten met voormeting QEEG zonder verslag (data kan vergeleken worden met de informatie van een fMRI)

excl. btw €175

Intake op locatie, vragenlijsten met voormeting QEEG met verslag

excl. btw €350