RESET TO RECOVER

Trainingsprogramma’s op maat voor herstel van breinklachten

Move the Brain helpt zowel medewerkers van bedrijven als particulieren, met herstelprogramma’s op maat voor hersenschudding (pcs), Burn-out, Stress, en PTTS. Dat doen we met onze eigen research center, op basis van neurofeedback, bewezen methodieken en programma’s. De brein analyse is daarbij het startpunt. Wat die analyse laat zien, vertalen we in een programma op maat.
Dus je krijgt niet alleen uitgebreide informatie over hoe jouw eigen brein op dit moment functioneert en inzage in de oorzaak van je klachten. We geven je óók de oplossingen met onze multidisciplinaire aanpak: 
Move The Brain biedt een uniek, effectief proces om hoop te herstellen en genezing te bieden aan degene die breinproblemen ervaren. 

Hoofdletsel, hersenletsel, PCS. Dat is even lastig maar met rust kom je daar wel weer bovenop, zo wordt vaak gedacht. En misschien ben jij net als Rianne Schorel destijds, ook wel iemand die er verder niet te veel bij stilstaat en doorgaat. De duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid en slecht tegen prikkels kunnen ‘neem je voor lief’. Maar, door de klachten te verwaarlozen verergeren ze juist. En kan het zijn dat mensen met hoofdletsel in een depressie raken, vanwege de uitzichtloosheid. Je voelt je niet begrepen, en vraagt je af, hoe komt dit nog goed?

Doordat Rianne jaren geleden door een voetbal tegen het hoofd een zware hersenschudding opliep, weet zij uit ervaring dat volledig herstel mogelijk is. Het klopt, herstel hoeft inderdaad helemaal niet zo lang te duren. Mits je het goed aanpakt en een methode volgt die holistische werkt en ervoor zorgt dat jij de regie over je brein weer terugkrijgt. Zodat jouw brein weer de juiste verbindingen kan laten maken, en jij daardoor weer optimaal functioneert. 

Hoe Rianne herstelde? De standaardweg in Nederland was afgesloten daardoor zocht ze naar een alternatieve route. Die vond ze in Amerika in Michigan en Florida. Een Amerikaanse neuroloog vertelde haar dat hersenen wel degelijk kunnen herstellen, maar dan moet je ze wel trainen.  Move The Brain is een opleidingscentrum voor PCS, milde PTSD en Burn-out, gebaseerd op onderzoek, wetenschappelijk gedreven, met behulp van innovatieve en toonaangevende technieken, gericht op oplossingen om klanten uit te rusten met zowel de tools als de kennis die nodig zijn om hun identiteit, doel en vreugde over hun vreugden om te herstellen.\

Veelal gaan mensen op basis van het verhaal van Rianne kijken bij wat zij doet en het vervolgens zelf uitzetten, waardoor ze minimaal resultaat behalen. Het maatwerk dat Move the Brain biedt voor herstel van hersenletsel/PCS is namelijk precies op de klant afgestemd, met de diepe brein analyse als uitgangspunt. Dat alles samen maakt dat het programma zo succesvol is waardoor jij veel sneller je leven weer terug hebt. Niet voor even, maar een blijvend herstel. 

Topsport herstel

Wij vinden het belangrijk dat topsporters zich bewust zijn van het feit dat een hersenschudding een impact heeft op hun herstel. Het brein van een topsporter of voormalig topsporter is anders in herstel.

Met onze verworen kennis en bestaande team, ondersteunen en faciliteren wij topsporters hierbij.

Het start altijd met een intakegesprek, gevolgd door een maatwerktraject voor spoedig herstel.