Werkgever - MOVE THE BRAIN

Werkgever

Kan een medewerker zijn werk niet meer (goed) doen, doordat hij of zij gedurende langere tijd lichamelijke en mentale klachten heeft? Door een ongeval of misschien wel een burn-out? Dan kunnen wij helpen. Wij behandelen mensen die weken, maanden of zelfs al jaren met langdurige klachten zijn uitgevallen of die dreigen uit te vallen.

Wij zien dat organisaties steeds meer aandacht hebben voor een zorgvuldig en effectief verzuim- en preventiebeleid, waarin wij bijdragen aan de realisatie daarvan. Wij bieden daarom maatwerkprogramma’s aan, gericht op herstel van PCS, PTSS of een Burn-out.

Aanpak

Bij Move the Brain werken we met gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde trainingen die zorgen voor een effectief en blijvend herstel. Na de online aanmelding, beginnen we met het inplannen van een intake gesprek. Op basis van de intake wordt een individueel advies gegeven over het best passende programma. Dit kan een programma van 6, 12, 18 en waar nodig afhankelijk van de aard, 20 tot 24 weken zijn.

Ons programma is een zogenaamde leeractiviteit en valt dus onder de aftrekpost studie & opleiding. Ook coaching is een leeractiviteit, die onder de noemer persoonlijke ontwikkeling kan worden gezet. Zo kun je het scharen onder bedrijfsresultaten en het op deze manier financieel verantwoorden/afwikkelen en btw aftrekken.

Resultaten