Oprichters - MOVE THE BRAIN

Oprichters

  • MOVE THE BRAIN is opgericht door de tweelingzussen Rianne Schorel en Nanja Schorel. Gedreven door hun eigen persoonlijke ervaring en Nanja haar medische kennis (20 jaar) wilden zij het onmogelijke mogelijk maken door positiviteit voor hen te laten werken. De manier waarop zij geleerd hebben de obstakels uit hun leven te overwinnen, willen zij graag delen met anderen die ditzelfde verlangen hebben en vanuit deze basis is Move The Brain ontstaan.

    Nanja kreeg 12 jaar geleden een zware burn-out en Rianne liep in 2008 tijdens het voetballen voor ADO Den Haag een ernstige hoofdblessure. Een lange weg volgde voor Rianne om te herstellen van de opgelopen whiplash en hersenschudding. Mede door de onafgebroken steun van haar zus Nanja, was zij in staat de uitdagingen aan te gaan die ze op de weg naar herstel tegenkwam. Na een jarenlange strijd volgde een volledig herstel voor Rianne en was zij in staat een nieuwe bladzijde in haar leven om te slaan.

    Met de oprichting van MOVE THE BRAIN willen Rianne en Nanja ook anderen helpen die lijden als gevolg van hersenproblematiek, en anderen laten delen in de overwinning die zij zelf behaald hebben.

    Met een mix van innovatie, onderzoeksgerichte oplossingen en gedegen expertise, biedt MOVE THE BRAIN een breed scala aan trainingen die jou kunnen helpen. De trainingsprogramma’s van MOVE THE BRAIN voorzien in een oplossing voor uiteenlopende klachten op gebied van het brein.

    Lees meer over het verhaal van Nanja en Rianne in deze verschillende publicaties in de pers: