Over ons - MOVE THE BRAIN

Over ons

MOVE THE BRAIN is ontstaan als initiatief van de tweelingzussen Rianne Schorel en Nanja Schorel. Gedreven door hun eigen persoonlijke ervaring, wilden zij het onmogelijke mogelijk maken door positiviteit voor hen te laten werken. De manier waarop zij geleerd hebben de obstakels uit hun leven te overwinnen, willen zij graag delen met anderen die ditzelfde verlangen hebben.

Nanja kreeg 12 jaar geleden een zware burn-out en Rianne Schorel liep in 2008 een blessure aan haar hoofd op, tijdens het spelen voor Ado Den Haag. Een lange weg volgde voor Rianne om te herstellen van de opgelopen whiplash en hersenschudding. Mede door de onafgebroken steun van haar zus Nanja, was zij in staat de uitdagingen aan te gaan die ze op de weg naar herstel tegenkwam. Na een jarenlange strijd volgde een volledig herstel voor Rianne en was zij in staat een nieuwe bladzijde in haar leven om te slaan.

Met de oprichting van MOVE THE BRAIN willen Rianne en Nanja ook anderen die lijden als gevolg van breinproblematiek, laten delen in de overwinning die zij gehaald hebben.

Met een mix van innovatie, onderzoeksgerichte oplossingen en gedegen expertise, biedt MOVE THE BRAIN een breed scala aan trainingen die u kunnen helpen. De trainingsprogramma’s van MOVE THE BRAIN Centrum voorzien in een oplossing voor uiteenlopende klachten op gebied van het brein.

Lees meer over het herstel van Rianne in dit artikel in het AD of in dit artikel van de NOS/Nieuwsuur.

Rianne heeft over haar ervaringen en haar herstel een boek geschreven: ‘Leven met mijn hersenschudding’.

Of kijk op Dokters van morgen  interview met J.Jessey teruggekomen in de maatschappij met o.a. neurofeedback https://youtu.be/wcxB8eq2JIk  of Dokters van Morgen NPO  documentaire hersenschudding met o.a Rianne Schorel

Of op NOS op 3 klik hier