Post commotioneel syndroom programma

Ons uniek neuroprogramma biedt een effectieve behandeling voor het Postcommotioneel syndroom. Rianne Schorel, een van de oprichters van Move The Brain, kan hier persoonlijk over getuigen.

 

Een van de meest voorkomende misverstanden is het verschil tussen een hersenschudding en het postcommotioneel syndroom.

Een hersenschudding is een kortdurend letsel dat redelijk snel weer weggaat. Een hersenschudding duurt hoogstens een paar dagen tot twee weken. Wanneer de symptomen die langer duren, is er waarschijnlijk sprake van een postcommotioneel syndroom (PCS.)

 

Een postcommotioneel syndroom wordt soms wel als een “langdurige hersenschudding” beschouwd. Dat is niet het geval. Het postcommotioneel syndroom is een complexe aandoening met verschillende symptomen. Postcommotioneel syndroom-symptomen kunnen optreden binnen enkele dagen nadat de hersenschudding voorbij is, en kunnen weken of zelfs langer dan een jaar aanhouden.

 

MOVE THE BRAIN heeft sinds de start in juni 2018 ruim 80 deelnemers met het postcommotioneel syndroom met succes getraind.

 

In onze brochure kunt je meer lezen over onze POSTCOMMOTIONEEL SYNDROOM TRAINING. Let op de training wordt niet vergoed via de ziektenkosten verzekeraar.

 

De neurotraining van MOVE THE BRAIN had tijdens het intensieve programma veel succes bij de volgende klachten van PCS:
Overprikkeling, emotionele herkenning/erkenning, vermoeidheid, depressie, informatie verwerking, hoofdpijn en concentratiestoornis.

Herken jij deze symptomen?

Wil jij weer snel lekker in je vel komen?

Meld je dan nu aan voor ons intensief programma op onze trainingslocatie in Lemele:

Het programma heeft als doel een stevig fundament te leggen voor gewenste veranderingen in de toekomst. Daarnaast is dit programma bedoeld om het behaalde fundament vast te houden en om terugval van oude patronen van informatieverwerking te voorkomen.

Interesse? Stuur ons gerust een e-mail bij vragen of voor meer informatie.