Reboost your Life Retraite - MOVE THE BRAIN

Reboost your Life

Ben jij moe, overprikkeld en heb je tijd nodig om op te laden? Is het thuis te druk om te herstellen, en heb je het gevoel dat je steeds verder wegglijdt? Wil je letterlijk REBOOSTEN voor 5, 7 of 14 dagen? Move the Brain biedt een effectief programma wat jou de nodige rust en ontspanning geeft, maar ook de tools om te revitaliseren en je lichaam en brein te herstellen. Na ons programma ga je weer beter naar huis, en ben je mentaal sterker dan ooit.

Reboost your Life retraite programma

Ons Reboost your Life programma is de retraite die je lichaam en brein nodig hebben. Het omvat gezonde voeding, beweging, ontspanning, rust, body en mind, wandelen en fietsen.

We bieden onze speciale Reboost your Life retraite aan op onze locatie in Zeist, temidden van rust en natuur. Dit is de perfecte locatie voor de retraite die je nodig hebt.

Reboost your Life – voor rust, ontspanning en revitaliseren

In het programma heb je de tijd en gelegenheid om tot rust te komen en te ontspannen, te wandelen of te fietsen in de mooie omgeving van de locatie in Zeist. Daarnaast omvat het programma de volgende punten:

  • Voeding – Wij geloven dat een gezond dieet essentieel is voor het herstelproces van je lichaam en brein. 
  • Sport & beweging – Een training van zowel het lichaam als de geest.
  • Structuur – Cognitieve gedragstraining.
  • Rust 
Ontspanning retraite

Heb je interesse, of je graag meer informatie ontvangen over deze retraite? Stuur ons dan gerust een e-mail naar: info@movethebrain.nl.