Testimonials - MOVE THE BRAIN

Testimonials

 • Ik ben erg enthousiast over het nieuwe intensieve trainingsprogramma.
 • Ik heb weer durf om dingen te ondernemen, uitdagingen aan te gaan en weer te genieten van het leven. Tevens heeft het traject veel handvatten gegeven om verder invulling te geven aan het leven in de toekomst en daarnaast houvast te geven wanneer het even wat moeizamer gaat.
  Ik zou de persoonlijke begeleiding zeker aanraden. Het is een goed programma, trainers  met een groot hart en zeer bekwaam. Het is een mooie zet in de richting naar herstel.
  Martijn
 • Ik was onzeker, had het gevoel alsof ik aan mijn lot was overgelaten. En ik niet de juiste behandelaars kon vinden en veel tegenstrijdige adviezen. Dit zorgde voor een hoop frustratie.  Het programma heb ik als zeer positief ervaren. Het team was warm en betrokken met oog voor iedereen persoonlijk. Ik heb hoop terug gekregen en een vangnet + handvaten.  Ik kan het programma aan een ieder een warm hart toedragen.
  Hans
 • Ik heb een fantastische weken ervaren. Waar ik nooit gedacht had me zo snel weer de oude te voelen.
  Anne
 • Het programma heb ik als zeer positief ervaren. Het was een betrokken en hartelijke team.
  Stephanja
 • Wow na 2 sessies was het alsof ik weer overzicht had. Een hele bijzonder ervaring.
  Annelot
 • Ik ben enorm blij dat MOVE THE BRAIN op mijn pad is gekomen. Na jaren sukkelen met klachten na een hersenschudding kan ik eindelijk mijn leven weer gaan opbouwen. De klachten zijn grotendeels verdwenen en bij jullie heb ik geleerd met dat deel dat resteert anders om te gaan. Ik zie weer een zonnige toekomst voor me. Door jullie enorme betrokkenheid zijn jullie een enorme steun voor me geweest. Ontzettend veel dank daarvoor. 
  Tineke
 • Na jaren eindelijk weer de regie over mijn leven terug. Na een intensieve training  op maat, weer terug naar mijn oude ik. Veel klachten zijn weg, kan zelfs mijn studie afmaken, geniet ik weer en voel mij stabiel en helder. Ontzettend bedankt allemaal, ik had dit niet verwacht en zeker niet op zo'n korte termijn.
  Sanne
 • Na de reguliere revalidatie voor mijn hersenschudding was ik vooruit gegaan, maar bleef ik helaas veel last houden van overprikkeling. Tijdens mijn verblijf bij move the brain heb ik een grote stap gezet in herstel! Het programma was veelzijdig met neurotraining, coaching, ontspanning, beweging en voeding. Prachtig dat je brein met de juiste mix van trainingen nieuwe verbindingen kan aanmaken. Je zag iedereen vooruit gaan onder de goede begeleiding van de diverse trainers, echte vakmensen met veel persoonlijke aandacht. De positiviteit en veilige sfeer, het stellen van doelen en het vieren van succesmomentjes; Nanja en Rianne, bedankt voor alle steun en jullie mogen trots zijn! Jullie gaan zeker nog veel mensen helpen met dit mooie en unieke programma.
 • Mijn situatie voor de training was onzeker. Vanuit de reguliere zorg wordt er weinig steun en vertrouwen gegeven. Met ergotherapie had ik zeker goede begeleiding, maar het herstelproces verliep langzaam. De intensieve training was zeer intensief, maar daarnaast ook veel tijd voor ontspanning en sportiviteit in een rustige omgeving. Het was ook ontzettend fijn om met een groep `lotgenoten´ te zijn. We hebben twee weken in een bubbel geleefd en de tijd is voorbij gevlogen.Inmiddels ben ik 6 weken verder en merk ik dat het iedere week beter gaat. Het blijft een proces, waarbij je je rustmomenten moet blijven pakken. Ik pas veel elementen van de training toe in m´n dagschema. Iedere week kan ik m´n schema wat uitbreiden. Dus ik zit in een positieve flow! Ik zou de training absoluut aanraden. De persoonlijke begeleiding was zeer goed. Ik heb veel handvaten meekregen om verbetering te blijven ervaren. En daarnaast heb ik er weer alle vertrouwen in dat het goed gaat komen!Laura
 • Na een ski-ongeluk, waarbij onze dochter Eva (toen 13) op haar hoofd viel, heeft zij veel behandelingen gehad van diverse artsen en therapeuten. Deze behandelingen hielpen wel, maar Eva bleef last houden van dagelijks hoofdpijn, moeite met concentreren, vermoeidheid en prikkelgevoeligheid. Ze kon maar beperkt naar school en kon nauwelijks sporten, naar feestjes of andere activiteiten.

  De twee weken training waren intensief en vermoeiend voor haar, maar ze merkte al na een paar dagen dat de oefeningen resultaat hadden en dat ze meer energie kreeg. De afwisseling tussen de verschillende soorten therapie was fijn. Eva voelde zich, als enige niet-volwassene, op haar gemak in de groep en vond de therapeuten allemaal even aardig en betrokken. Het was goed om ervaringen te delen en met lotgenoten te zijn.  

  Nu, anderhalve maand na de intensieve training, zit er nog steeds een stijgende lijn in Eva’s herstel. Ze gaat iedere week een beetje meer naar school, zit lekkerder in haar vel, heeft veel minder hoofdpijn en kan prikkels beter verdragen. Er wordt weer gelachen in huis en ze is weer ouderwets aan het klieren met haar broertje. Ook heeft ze weer zin en energie om met vriendinnen af te spreken. Soms is ze moe na een drukke week, maar ze krijgt er geen hoofdpijn meer van.

  Wij als ouders, maar ook Eva zelf, zouden Move The Brain zeker aanbevelen aan anderen. De intensieve combinatie van de verschillende soorten trainingen was bij Eva effectiever dan de losse therapieën die ze vanuit het revalidatiecentrum kreeg. Eva zei zelf dat het haar geholpen heeft om helemaal los van thuis en school te zijn, om zich helemaal op zichzelf en haar herstel te kunnen richten.

   

  Tessa, moeder van Eva (14)