Testimonials - MOVE THE BRAIN

Testimonials

 • Ik ben erg enthousiast over het nieuwe intensieve trainingsprogramma.
 • Ik heb weer durf om dingen te ondernemen, uitdagingen aan te gaan en weer te genieten van het leven. Tevens heeft het traject veel handvatten gegeven om verder invulling te geven aan het leven in de toekomst en daarnaast houvast te geven wanneer het even wat moeizamer gaat.
  Ik zou de persoonlijke begeleiding zeker aanraden. Het is een goed programma, trainers  met een groot hart en zeer bekwaam. Het is een mooie zet in de richting naar herstel.
  Martijn
 • Ik was onzeker, had het gevoel alsof ik aan mijn lot was overgelaten. En ik niet de juiste behandelaars kon vinden en veel tegenstrijdige adviezen. Dit zorgde voor een hoop frustratie.  Het programma heb ik als zeer positief ervaren. Het team was warm en betrokken met oog voor iedereen persoonlijk. Ik heb hoop terug gekregen en een vangnet + handvaten.  Ik kan het programma aan een ieder een warm hart toedragen.
  Hans
 • Ik heb een fantastische weken ervaren. Waar ik nooit gedacht had me zo snel weer de oude te voelen.
  Anne
 • Het programma heb ik als zeer positief ervaren. Het was een betrokken en hartelijke team.
  Stephanja
 • Wow na 2 sessies was het alsof ik weer overzicht had. Een hele bijzonder ervaring.
  Annelot
 • Ik ben enorm blij dat MOVE THE BRAIN op mijn pad is gekomen. Na jaren sukkelen met klachten na een hersenschudding kan ik eindelijk mijn leven weer gaan opbouwen. De klachten zijn grotendeels verdwenen en bij jullie heb ik geleerd met dat deel dat resteert anders om te gaan. Ik zie weer een zonnige toekomst voor me. Door jullie enorme betrokkenheid zijn jullie een enorme steun voor me geweest. Ontzettend veel dank daarvoor.  
  Tineke
 • Na jaren eindelijk weer de regie over mijn leven terug. Na een intensieve training  op maat, weer terug naar mijn oude ik. Veel klachten zijn weg, kan zelfs mijn studie afmaken, geniet ik weer en voel mij stabiel en helder. Ontzettend bedankt allemaal, ik had dit niet verwacht en zeker niet op zo'n korte termijn.
  Sanne
 • Na de reguliere revalidatie voor mijn hersenschudding was ik vooruit gegaan, maar bleef ik helaas veel last houden van overprikkeling. Tijdens mijn verblijf bij move the brain heb ik een grote stap gezet in herstel! Het programma was veelzijdig met neurotraining, coaching, ontspanning, beweging en voeding. Prachtig dat je brein met de juiste mix van trainingen nieuwe verbindingen kan aanmaken. Je zag iedereen vooruit gaan onder de goede begeleiding van de diverse trainers, echte vakmensen met veel persoonlijke aandacht. De positiviteit en veilige sfeer, het stellen van doelen en het vieren van succesmomentjes; Nanja en Rianne, bedankt voor alle steun en jullie mogen trots zijn! Jullie gaan zeker nog veel mensen helpen met dit mooie en unieke programma.