Ons team - MOVE THE BRAIN

Ons team

Sinds de oprichting in 2018 zijn wij uitgegroeid tot een team van 22 enthousiaste medewerkers.

Move The Brain is een trainingscentrum en kiest voor professionele zorg afgestemd op het individu. En werken in een multidisciplinair team. Ons programma wordt gegeven door een uitgebreide en diverse groep gespecialiseerde professionals, die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook getraind zijn met de bewezen succesvolle methodes van Move The Brain. Deze professionals werken dagelijks één-op-één of in kleine groepjes met klanten op verschillende gebieden.

Excellente persoonlijke klanten zorg is onze norm en onze focus ligt op de uniekheid van het individu, zo wordt er multidisciplinaire zorg op maat gegeven.

Move The Brain werkt naast het eigen team, zeer nauw samen met gevestigde artsen, uit de Verenigde Staten en uit heel Europa.

NANJA

Directie - begeleiding

Nanja is een gedreven ondernemer. Ze is CEO van Move the Brain, auteur van één boek, en een voorloper op preventie en herstel van hoofdletsel. In de afgelopen 20 jaar, ervaring in het medische veld, die ze inzet bij de klanten van Move The Brain. Het is dan ook gaaf mensen weer terug in hun kracht te zetten. Naast haar medische passie heeft ze de afgelopen 10 jaar meer dan 35.000 gezinnen in modder, kleur en schuim laten rennen.

KRISTA

Psycholoog - PMT

Sinds november 2019 werk ik met heel veel plezier als invaller PMT bij Move the Brain.Als lichaamsgerichte coach werk ik vanuit het contact dat jij met je lichaam maakt. Vaak zien we dat bij PCS een verstoring is
in het voelen van het lichaam. Sommige signalen worden niet of te weinig opgemerkt, waardoor je minder goed voor jezelf kunt zorgen. Door oefeningen vanuit de mindfulness, psychomotorische therapie en psychologie help ik je deze signalen weer te kunnen herkennen.
Sinds november 2019 werk ik met heel veel plezier als invaller PMT bij Move the Brain.

ELLEN

Masseuse

Als holistisch masseur, kijk ik naar de mens in zijn geheel, vanuit deze visie zijn lichaam en geest zijn één. In de massage nodig ik je uit om dieper in contact te komen met jouw lichaam, zodat je bewustzijn ontwikkeld over wat je voelt en waar je lichaam baat bij heeft. Ik verleg de aandacht van alleen je hoofd naar jouw lichaam als geheel en nodig zo meer rust en ruimte uit. De holistische werkwijze ondersteund jouw zelfherstellend vermogen en helpt je innerlijke evenwicht herstellen.
Mijn massages worden veelal beleefd als invoelend, betrokken, rustgevend en liefdevol. In mijn werk als masseur spelen veiligheid, vertrouwen en ruimte een belangrijke rol.
Ik geef bij Move the Brain ontspannings- en deep tissue massages en doe dit al sinds november 2019.

XANDRA

Accountant

Mijn naam is Xandra ik ben al actief als financieel accountant en sinds de start van Move The Brain (2018) werk ik met veel plezier voor Move the Brain.

MUHAMMED

Ict

Mijn naam is Mohammed, ik ben sinds December 2020 actief bij move The Brain. Mijn passie is dat mensen weer kunnen ervaren wat het waard is om te leven en kiezen om daar optimaal voor te gaan.

NETHANJA

Personal Trainer

Mijn naam is Nethanja. Sinds november 2019 werk ik met heel veel plezier als Personal Trainer bij Move the Brain. Mijn motto is dat sporten/bewegen leuk moet zijn.
Samen met jou wil ik kijken welke vorm van beweging het beste bij jou past, wat je aankunt en waar jij het meeste plezier uit haalt. Op het moment dat sporten/bewegen leuk en plezierig is, zul je dit vaker willen doen en langer kunnen volhouden. En omdat ik breed ben opgeleid en veel ervaring heb met verschillende sporten, kan ik ook veel aanbieden Graag tot ziens bij Move the Brain!

Janny

Administratie

Mijn naam is Jannie, ik ben sinds de oprichting van Move The Brain actief als ondersteuning bij de administratie.

JON

OPS

Mijn naam is Jon, ik ben geboren in Amerika San Diego, mijn werkzaamheden voor Move The Brain doe ik met veel plezier in Nederland of op afstand. Zelf heb ik ook een hoofdblessure gehad waardoor ik voor jaren thuis zat. En geen uitkomst wist. Hoe mooi is het dat ik nu mensen weer hoop kan geven. Waar ik zelf ook weer hoop heb mogen hebben.

RIANNE

Directie - begeleiding

Rianne Schorel is een voormalig profvoetballer in de VS en Nederland, ze is CEO van Move the Brain, auteur van twee boeken, en een thought leader op het gebied van sportgerelateerde hersen- en hoofdletselpreventie en herstel.
Rianne is een echte thought-leader; als deskundige spreker wordt ze uitgenodigd om te spreken op grote conferenties, waaronder de 5e jaarlijkse Brain Health Summit en de Super Bowl 2018. Ze reageert vaak op het onderwerp hersenletsel in de media zoals Forbes, NOS, NPO1, Telegraaf en Atletiek Magazines.

ARJEN

Fysiotherapeut

Mijn naam is Arjen ik ben al 30 jaar actief als fysiotherapeut en sinds november 2019 bij Move the Brain.

ANITA

Counselor/ Coach

Al 20 jaar ben ik werkzaam als coach/counselor. Het boeit me wat mensen drijft en waar ze zich geraakt in mogen voelen. Ik voel me bevoorrecht dat ik door mijn werk in de ontwikkeling en groei van mensen een faciliterende rol mag vervullen en ben dankbaar al 1 jaar actief dit te kunnen inzetten bij Move The Brain.

WILLIE

Orthomoleculair

Mijn naam is Willy. Al sinds 2018 ben ik met veel plezier actief bij Move The Brain.
En al 20 jaar combineer ik de kennis uit de reguliere geneeskunde met kennis uit de aanvullende geneeswijzen. Voeding en leefregels zijn een belangrijk onderdeel in mijn werk. De methodes die ik vanuit de aanvullende geneeswijzen in mijn praktijk gebruik zijn: mesologie, orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie (kruidenleer), fysische homeopathie, Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda. Het één kan niet zonder het ander.

TIJMEN

EEG technician

Mijn naam is Tijmen ik ben sinds september 2020 actief bij move The Brain. Toen ik bij move the Brain werd aangenomen voelde ik direct een klik. De vooruitstrevende visie die ze hebben inspireert en motiveert me om me te ontwikkelen als persoon. En voor wie dit leest, ik kijk er naar uit om jou ook te ontmoeten.

PETRA

Coach/ Counselor

Ik ben Petra en al 8 jaar actief als trainer/coach en al sinds juli 2018 actief voor move The Brain. Ik werk graag met mensen aan hun persoonlijke groei. Want dat is wat ik ieder mens gun! Uit eigen ervaring weet ik wat het is om tegenslagen in het leven te moeten overwinnen. Maar ik heb ook ontdekt hoe waardevol het is om over vaardigheden te beschikken die je hier doorheen kunnen helpen. Mijn drijfveer is deze kennis te delen met mensen die zoeken naar mogelijkheden om boven hun omstandigheden uit te stijgen.
Naast mijn werk houd ik van reizen en gezellige etentjes met vrienden en familie.

CARLA

Coach- Counselor

Mijn naam is Carla en werk sinds 2019 als standby voor Move the Brain.
Hier verzorg ik de after care oftewel de nazorg. Nadat de klanten weer huiswaarts keren ben ik degene die 3 weken lang telefonisch contact met jullie heeft. Samen kijken hoe het met jullie gaat, wat niet gaat en wat we hier aan zouden kunnen doen en vooral ook meedenken.Door mijn jarenlange werk in de uitvaartbranche en bij slachtofferhulp heb ik vele gesprekken met de medemens gevoerd en heb ik ervaren dat hier vooral mijn kwaliteit ligt.
Luisteren en meedenken is ook hier bij Move the Brain van erg groot belang

MIRJAM

Physio Fysiek

Ik ben sinds augustus 2018 betrokken bij Move The Brain, waar ik na ruim 20 jaar in het onderwijs gewerkt ik na jaren omscholen de stap hebt gemaakt naar psycho fysiek trainer, waarin ik al 5 jaar actief bent. Als kind en tiener ben ik opgegroeid op een (opvangcentrum voor o.a. mensen met een verslaving.
Mijn ouders waren daar werkzaam. Ik heb gezien hoeveel moeite het kost om te rehabiliteren. Mede daardoor ben ik een voorstander van preventie. Met mijn empathisch vermogen goed kunnen luisteren aanvoelen wat iemand nodig heeft kan ik iemand op zijn/haar gemak kunnen stellen.

DJOEKE

Body & Mind

Al 20 jaar geef ik body en mind Door veel bijscholing te volgen heb ik een vorm van lesgeven ontwikkeld, die voor
iedereen toegankelijk is. Veel oefeningen uit mijn lessen zou je kunnen herkennen vanuit de fysiotherapie en zijn voor iedereen haalbaar. Vanaf 2018 ben ik betrokken bij Move The Brain.

DENISE

Neuropsycholoog - Neurotrainster

Hoi! Ik ben Denise, en Neuropsychologie.
Sinds November 2019, werk ik met veel plezier als neuro trainer bij Move the Brain. Ik vind het prachtig om te zien wat mensen hier bereiken en om hierbij een steuntje in de rug te kunnen geven! Naast mijn werk ben ik veel bezig met muziek, lees ik en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

HARRIE

Masseur

Ik ben werkzaam als masseur/ sportmasseur bij Move The Brain ( sinds juli 2019) naast mijn werkzaamheden bij Move The Brain sta ik ook onder contract bij de KNVB als verzorger/masseur.
Als masseur heb ik een dienstverlenend beroep. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen te werken, ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het welbevinden van anderen. Door mijn jarenlange ervaring als masseur heb ik deze vaardigheden verder ontwikkeld en hebben mij gemaakt tot wat ik nu ben, een betrokken masseur met liefde voor zijn vak. De cliënten van Move The Brain voelen zich bij mij gehoord en gezien.

JIM

Personal Trainer -Bewegingswetenschapper

Mijn naam is Jim, ik ben Bewegingswetenschapper. Hiernaast Hockey ik 2 à 3 keer per week op het hoogste niveau. Sinds Maart 2019 werk ik al met heel veel plezier als bij Move the Brain. Ik gun het iedereen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

BEN

Coach - Counselor

Ben heeft passie voor mensen en helpt
hen graag om een gezond en vol leven te leiden.
Ben raakt geïnspireerd door verder te kijken. Zijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, en hij is een motivator die mensen echt helpt om te veranderen. Sinds november 2019 werkt hij al met heel veel plezier als bijij Move the Brain.

ELINE

Dietiste - Orthomoculair

Ik ben werkzaam als masseur/ sportmasseur
bij Move The Brain, naast mijn
werkzaamheden bij Move The Brain sta ik ook onder contract bij de KNVB als verzorger/masseur.
Als masseur heb ik een dienstverlenend beroep. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen te werken, ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het welbevinden van anderen.
Door mijn jarenlange ervaring als masseur heb ik deze vaardigheden verder ontwikkeld en hebben mij gemaakt tot wat ik nu ben, een betrokken masseur met liefde voor zijn vak. De cliënten van Move The Brain voelen zich bij mij gehoord en gezien.

BERT

Coach- Counselor

ANNE

Secetaresse

Mijn naam is Anne, ik ben al 5 jaar actief als secetaresse en werk achter de schermen voor Move The Brain sinds november 2019.