Ons team - MOVE THE BRAIN

Ons team

Sinds de oprichting in 2018 zijn wij uitgegroeid tot een team van 22 enthousiaste medewerkers. Drie van onze medewerkers verzorgen de communicatie, administratie en het secretariaat.

Move The Brain werkt in een multidisciplinair team met onder andere (neuro)psychologen, neurowetenschappers, coaches, bewegingswetenschapper, fysiotherapeuten, personal trainers, voedingswetenschapper, voedingsdiëtistes, data analist, en diverse andere specialisten. 

Ons programma wordt gegeven door een uitgebreide en diverse groep gespecialiseerde trainers, die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook getraind zijn met de bewezen succesvolle methodes van Move the Brain. Deze coaches werken dagelijks één-op-één of in kleine groepjes met cliënten op verschillende gebieden, zoals neuro-en cognitieve training, en persoonlijke coaching op het gebied van beweging. Gedurende het verblijf worden cliënten dagelijks op elk van deze gebieden gecoacht als onderdeel van hun intensieve training en programma, aangepast aan een ieders behoeften.

Rianne

Rianne

Samen met mijn zus Nanja heb ik Move the Brain opgericht. Zelf heb ik sociology gestudeerd en ben ik in de afronding van mijn mba strategisch leiderschap.

Former Pro Soccer Player | Brain Health Advocate | Author | TBI | Fitness and Lifestyle Ambassador | Traumatic Brain Injury Survivor | Move The Brain

Inge

Inge

Bij Move the Brain ben ik Gastvrouw/Receptioniste. Als gastvrouw haal ik mijn energie en vreugde uit het ontzorgen en verzorgen van onze gasten. Move the Brain is de plek waar iedereen zich thuis mag voelen.

 

Michael

Michael

Ik ben afgestudeerd aan de master Neuropsychologie en nu ben ik begonnen als neurotrainer bij Move the Brain. Ik kijk erg uit naar de mogelijkheid om met mensen in contact te staan en ze te helpen in hun herstelproces! In mijn vrije tijd kickboks ik en speel ik af en toe gitaar.

Mirjam

Mirjam

Ik heb ruim 20 jaar werk ervaring. Mensen weerbaar maken vind ik een zeer waardevolle investering, omdat ik zelf heb gezien hoeveel moeite het kost om te rehabiliteren.

 

 

Nethanja

Nethanja

Het is altijd mijn droom geweest om van sport mijn beroep te kunnen maken. Sinds november 2019 werk ik met heel veel plezier als Personal Trainer bij Move the Brain. Mijn motto is dat sporten/bewegen leuk moet zijn. Samen met jou wil ik kijken welke vorm van beweging het beste bij jou past, wat je aankunt en waar jij het meeste plezier uit haalt.

Jim

Jim

Ik ben Bewegings-wetenschapper. Ik heb mijn master Human Movement Science in Groningen afgerond. Bij Move the Brain werk ik met veel plezier om mensen weer vertrouwen te geven in hun lichaam.

 

 

Tijmen

Tijmen

Ik ben afgestudeerd in de Neurowetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds september werk ik bij Move The Brain met veel plezier.

 

 

 

Djoeke

Djoeke

Al 20 jaar geef ik yogales. Door veel bijscholing te volgen heb ik een vorm van lesgeven ontwikkeld, die voor iedereen toegankelijk is. Veel oefeningen uit mijn lessen zou je kunnen herkennen vanuit de fysiotherapie en zijn voor iedereen haalbaar.

Jon

Jon

Anita

Anita

Als (rouw)-coach boeit het me wat mensen drijft en waar ze zich geraakt in mogen voelen. Ik voel me bevoorrecht dat ik door mijn werk in de ontwikkeling en groei van mensen een faciliterende rol mag vervullen.

Psycholoog

Psycholoog

Nanja

Nanja

Samen met mijn zus Rianne heb ik Move the Brain opgericht. Zelf heb ik HBO zorgmanagement gestudeerd en daarna heb ik 22 jaar in de medische sector gezeten, in gezondheidscentra en als praktijk ondersteuner.

Petra

Petra

Als trainer/coach heb ik de mogelijkheid om met mensen te werken aan hun persoonlijke groei. Want dat is wat ik ieder mens gun! Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om over vaardigheden te beschikken die je ergens doorheen kunnen helpen. Mijn drijfveer is om deze kennis te delen met mensen om boven zichzelf uit te stijgen.

Carla

Carla

Denise

Denise

Ik ben neuro trainster en ik heb de opleiding Neuropsychologie afgerond. Nu werk ik met veel plezier bij Move the Brain. Ik vind het prachtig om te zien wat mensen hier bereiken en om hierbij een steuntje in de rug te kunnen geven!

 

 

Ellen

Ellen

Als holistisch masseur, kijk ik naar de mens in zijn geheel, vanuit deze visie zijn lichaam en geest één. In de massage nodig ik je uit om dieper in contact te komen met jouw lichaam, zodat je bewustzijn ontwikkelt over wat je voelt en waar je lichaam baat bij heeft.

Silke

Silke

Ik ben sinds kort verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Move the Brain. 2 jaar geleden heb ik mijn Master in Corporate Communication afgerond.

 

 

Arjen

Arjen

Ik ben al 38 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Naast Move the Brain ben ik begeleider en fysiotherapeut van Alta, Schaerweijde en Voetbal teams in Zeist.

 

Harrie

Harrie

Ik ben werkzaam als masseur/sportmasseur bij Move The Brain. Daarnaast werk ik ook veel met de KNVB. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen te werken, ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het welbevinden van anderen.

Eline

Eline

Ik ben diëtist en leefstijlcoach en heb de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond. Ik ben al 4 jaar actief. Waar ik voor sta, is dat ik je wil laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om de gezondste versie van jezelf te worden.

Willy

Willy

Al 20 jaar houd ik mij bezig met natuurgeneeskunde. Daar combineer ik de kennis uit de reguliere geneeskunde met kennis uit de aanvullende geneeswijzen. Voeding en leefregels zijn een belangrijk onderdeel in mijn werk.

Neuroscientist

Neuroscientist

Voedingswetenschapper

Neuro Psychologen

Bewegingswetenschappers

Psychologen

Neuro Food

Diëtist

Neuro Science

Neuro Scientists

Neuro Revalidatie

Personal Trainers

Neuro Cognition

PMT

Voedingsspecialist

Data Analisten

Fysiotherapeuten

Coaches