Ons team - MOVE THE BRAIN

Ons team

Sinds de oprichting in 2018 zijn wij uitgegroeid tot een team van 22 enthousiaste medewerkers. Drie van onze medewerkers verzorgen de communicatie, administratie en het secretariaat.

Move The Brain werkt zeer nauw samen met gevestigde neuroscientists en psychologen uit de Verenigde Staten en uit heel Europa. Zij leveren bewezen geactualiseerd onderzoek en middelen

Ter plaatsen werkt Move The Brain in een multidisciplinair team met onder andere (neuro)psychologen, neurowetenschappers, coaches, bewegingswetenschapper, fysiotherapeuten, personal trainers, voedingswetenschapper, voedingsdiëtistes, data analist, en diverse andere specialisten. 

Ons programma wordt gegeven door een uitgebreide en diverse groep gespecialiseerde trainers, die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook getraind zijn met de bewezen succesvolle methodes van Move the Brain. Deze coaches werken dagelijks één-op-één of in kleine groepjes met cliënten op verschillende gebieden, zoals neuro-en cognitieve training, en persoonlijke coaching op het gebied van beweging. Gedurende het verblijf worden cliënten dagelijks op elk van deze gebieden gecoacht als onderdeel van hun intensieve training en programma, aangepast aan een ieders behoeften.